Παρασκευή, 12 Αυγούστου

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μιλά για την αμοιβή του στο Τατουάζ! Πόσα χρήματα παίρνει;

Ο ρόλος του στο Τατουάζ είναι το νέο του στοίχημα και ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε ανοιχτά για τα χρήματα που παίρνει, αλλά και το αν δυσκολεύτηκε στην προσαρμογή!

Εξάλλου ο ίδιος δεν μασάει τα λόγια του και όπως λέει νιώθει ευγνωμονσύνη για την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο σκηνοθέτης Ανδρέας Γεωργίου και την ανάθεση του ρόλου του Στέφανου!

Πριν καν ξεκινήσει ο ρόλος σου στο Τατουάζ κάποιοι σχολίασαν με αρνητική διάθεση αυτή σου την απόφαση. Μάλιστα, ο Μέμος Μπεγνής σχολίασε κάτω από την είδηση «Πόσο λυπάμαι και ντρέπομαι για την κατάντια». Πώς το εισέπραξες όλο αυτό;

Αν χρειαστεί κάποια στιγμή να απαντήσω τετ α τετ σε όσους μου έχουν ασκήσει ή θα μου ασκήσουν κριτική, θα το κάνω. Αλλά επειδή κάποιοι άνθρωποι έχουν εκφράσει μια γνώμη, δεν θα μπω, σε καμία περίπτωση, στη διαδικασία να το κάνω κι εγώ. Δεν μου αρέσει να εκφέρω γνώμη για κάποιον που δεν γνωρίζω προσωπικά ή έχω δει μόνο ένα μέρος από τον τρόπο που εκφράστηκε μέσα από αναπαραγωγές στα media. Κάθε άποψη είναι σεβαστή, πάντως. Δεν θα ήθελα να πω κάτι περισσότερο πάνω σε αυτό.

Ο Αντρέας Γεωργίου μετά από αυτό απάντησε ότι έχει δει σε σένα κάποια πράγματα που του έκαναν «κλικ» και έχει στήσει ένα ρόλο πολύ πάνω σου. Στήριξε και δημόσια το γεγονός πως σε επέλεξε. Πέραν τούτου, είπε πως δεν δουλεύουν σε όλες τις παραγωγές με τεράστια μπάτζετ και ότι σε κάποιους ρόλους επιλέγει characters και όχι ηθοποιούς. Καταρχάς, ένιωσες καλά όταν ο Αντρέας απάντησε; Επίσης, θεωρείς πως οικονομικά δεν νιώθεις «καλοπληρωμένος» για αυτό που κάνεις;

Πρέπει να πω ότι είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με τη συμφωνία μου με τη συγκεκριμένη παραγωγή γενικά και ακόμα περισσότερο με τον τρόπο που δουλεύουμε στα γυρίσματα, τη συνεργασία μου με τους ανθρώπους, τη θερμή υποδοχή και το αγκάλιασμα που δέχτηκα. Μου έδειξαν μεγάλο σεβασμό, παρόλο που δεν είμαι ένας άνθρωπος του χώρου. Ο Αντρέας είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος ‒ και το ίδιο μπορώ να πω και για τον Κούλλη Νικολάου και τη Βάνα Δημητρίου, το τρίδυμο που δημιουργεί Το Τατουάζ. Έχουν μια ιδανική επικοινωνία και συνεργασία, βγάζουν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και κάνουν εύστοχες επιλογές ‒ και δεν αναφέρομαι σε εμένα, φυσικά, αλλά σε ό,τι έχω δει με την υπογραφή τους ήδη από το Μπρούσκο.

Θεωρείς ότι δεν διεκδίκησες αρκετά χρήματα για αυτή τη δουλειά γιατί ακριβώς ήταν κάτι καινούριο για σένα;

Τα χρήματα δεν ήταν το ζητούμενο σε μια τέτοια συνεργασία, τουλάχιστον όχι το πρώτο. Οπωσδήποτε συζητήσαμε το οικονομικό σκέλος, αλλά έχω συνηθίσει να δείχνω πρώτα ποιος είμαι μέσα από τη δουλειά μου και μετά να έχω απαιτήσεις. Για αρχή σε αυτό το χώρο, είμαι πολύ ευχαριστημένος και μακάρι να μπορέσω να τους βγάλω ασπροπρόσωπους έτσι ώστε να έχουμε και διάρκεια. Η διάρκεια είναι πολύ σημαντική, ειδικά σε ένα χώρο στον οποίο χρειάζεσαι πολύ χρόνο για να μάθεις να κινείσαι σωστά, να μπορείς να είσαι αξιοπρεπής. Η υποκριτική είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο. Δεν μπήκες ένα δυο μήνες ή ένα δυο χρόνια και τα έμαθες όλα.

Έχεις ξεκινήσει και κάποια μαθήματα;

Έκανα μερικά μαθήματα πριν ξεκινήσουμε τα γυρίσματα κι επίσης δέχομαι καθημερινή καθοδήγηση δουλεύοντας παράλληλα με τα παιδιά. Ο ρόλος προϋποθέτει πολύ διάβασμα, έχω πολύωρα γυρίσματα και μαζί τις μετακινήσεις σε Κύπρο, Μετέωρα. Από την άλλη δουλεύοντας πάνω σε αυτό το ρόλο, βλέπουμε και ποια είναι τα αδύνατα σημεία έτσι ώστε να τα ενισχύσουμε στη συνέχεια με μαθήματα, λέει στο People!

Διαβάστε επίσης