Site icon Hallocy

Γιατί Θεέ μου; «Έφυγε» από τη ζωή χθες νεαρή Κύπρια χορεύτρια

Ανήμερα της Ανάστασης, το Πάσχα, ένας νεος άνθρωπος έφυγε από κοντά μας. Το σοκ είναι μεγάλο. Τόσο για μας αλλά κυρίως για τους δικούς της, τους γονείς της, τους φίλους της.
Σοκαρισμένη φαίνεται πως είναι και μία γνωστή ηθοποιός. Η ίδια μέσα από την διαδικτυακή πλατφόρμα του Facebook μας ενημέρωσε για την απώλεια που βιώνει τις τελευταίες ώρες. Δεν μπορεί να πιστέψει πως η συνεργάτιδα της δεν βρίσκεται πλέον στην ζωή. Μέσα από μια ανάρτηση της την αποχαιρετά εκφράζοντας ένα μεγάλο γιατί…

Διαβάστε αυτούσια την ανάρτηση της:

«Είμαι σοκαρισμένη..Κοριτσάκι μου όμορφο, ταλαντούχο, καλοσυνάτο, ψυχάρα πόσο άσχημη χορογραφία σου δίδαξε η ζωή. Καλό ταξίδι κούκλα μου και να χορεύεις εκεί ψηλά αέρινα. Σε ευχαριστώ για την συνεργασία που είχαμε και το ήθος που έδειχνες… ΓΙΑΤΙ; (αναπάντητο και δύσκολο)» έγραψε η ηθοποιός Χριστίνα Κυριάκου.
Επιπλέον η γνωστή χορογράφος Αντιγόνη Τασουρή αποχαιρέτησε και εκείνη με την σειρά της, την επί 15 χρόνια μαθήτρια της, Άντρη, γράφοντας «Πόσο άδικη είναι η ζωη τελικα….Αντρουλλι μου γλυτζια μου ματακια μου ομορφα ταλαντουχο μου μωρο πως γινεται Θεε μου ;;;

μια τοσο ομορφη αθωα ψυχουλλα πως γινεται μια τοσο μεγαλοψυχη καρδουλλα να σταματηση ετσι απλα…δεν μπορω να το πιστεψω δεν θελω να το δεχτω …ατελειωτες ωρες δουλειας μαζι στο στουτιο για να πετυχουμε τους στοχους σου καναμε τα παντα μαζι με τους γονεις σου για να πραγματοποιηθουν τα ονειρα σου αγγελε μου γιατι στο υποσχεθηκα και τα καταφεραμε …μιλουσαμε ατελειωτες ωρες για τα παντα και βρισκαμε παντα τις λυσεις και προχωρουσαμε μαζι παντα με θετικες σκεψεις και με πολλη αγαπη… μεχρι που σημερα απλα σταματησε η καρδουλλα σου και εγινες ενας πραγματικος Αγγελος!!!

Θα εισαι παντα στην καρδια μου αγαπη μου ομορφη ,15 χρονια μαθητρια μου με εχεις κανει τοσο μα τοσο περηφανη και το ξερεις για το ταλεντο σου το ηθος και την αξιοπρεπεια σου και παντοτε με πολυ σεβασμο….Σαγαπω πολυ Αντρουλακι μου..Γιατι ομως Θεε μου γιατι ενα αθωο παιδι με τοσα ονειρα;;; ΓΙΑΤΙ ;;;…..».

Ο λογος για την Ελληνοκύπρια χορογράφο Άντρη η οποία μεταφέρθηκε από τους γονείς της, στις πρώτες βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας γιατί υπεφερε από γρίπη (!!!)
και πάρα της υπεράνθρωπες προσπάθειες των ιατρών των Πρώτων Βοηθειών, απεβίωσε το απόγευμα της ίδιας ημέρας, μπροστά στα μάτια των γονιών της.

Η νεκροτομή που θα γίνει αύριο θα ρίξει φως στα πραγματικά αίτια.

http://blogs.gossip-tv.gr

Exit mobile version