Δευτέρα, 15 Αυγούστου

Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα 9/4

9 Απριλίου 2018: Η Σελήνη από τον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό
Με την Σελήνη να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ουρανό θα πρέπει να είσαι πιο ευθύς. Μίλα ανοιχτά με τα πρόσωπα που έχεις δίπλα σου, γιατί έτσι θα μπορέσεις να έχεις μια εποικοδομητική «συνεργασία» από εδώ και μπρος, είτε αυτή αφορά την δουλειά σου είτε την προσωπική σου ζωή. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι.

Αναλυτικά τα 12 ζώδια

Κριός

Η ισορροπημένη σας διάθεση θα σας βοηθήσει να γίνετε δεχτικοί, κοινωνικοί και συγκαταβατικοί. Σήμερα θα εστιάσετε στις προσωπικές σας σχέσεις, θα αφιερώσετε χρόνο στους φίλους και στα οικογενειακά σας πρόσωπα. Η θετική σας σκέψη και η δεκτικότητα σας θα σας ωθήσουν στο να βοηθήσετε, να υποστηρίξετε, και να υπερασπιστείτε το δίκαιο. Στόχος σας θα είναι οι ενέργειες με δημιουργική και αλληλέγγυα κατάληξη, τόσο σε επαγγελματικά ζητήματα όσο και σε κοινωνικά. Η αισιοδοξία σας θα σας βοηθήσει να βρείτε λύση σχετικά με ένα οικονομικό σας ζήτημα. Θα είστε σε θέση να κινηθείτε με πρακτικότητα, τακτοποιείστε ζητήματα και εκκρεμότητες που σας δημιουργούν άγχος. Βασική σας επιθυμία θα είναι να σταθεροποιηθείτε και να δώσετε τέλος στα σκαμπανεβάσματα, παίρνετε αποφάσεις που στόχο θα έχουν την προσωπική σας ηρεμία.

Ταύρος

Σήμερα θα αναλύσετε τις καταστάσεις, θα εισχωρήσετε στα γεγονότα, απεγκλωβίζεστε από ασφυκτικά δεδομένα, θα βρείτε τρόπο να ρυθμίσετε τις ανασφάλειες σας. Έρχονται αλλαγές στις προσωπικές και κοινωνικές σας δραστηριότητες, ίσως να αποκτήσετε καινούργια αναζωογονητικά χόμπι. Σε εργασιακά θέματα κάποιες νέες προσπάθειες που θα κάνετε θα βρουν την καρποφορία που επιθυμείτε, έρχονται ευνοϊκά ανοίγματα, τακτοποιείτε τις υποθέσεις σας. Σχετικά με μια οικονομική σας υπόθεση θα συμβεί απρόσμενο γεγονός, καταφθάνουν χρήματα στα χέρια σας. Διατυπώστε προτάσεις και ιδέες το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας. Σε θέματα διαφωνιών και εντάσεων βρίσκετε λύσεις, ισορροπούν οι επαφές σας με γονείς και αδέλφια. Στον κοινωνικό σας τομέα, η στάση σας ίσως να είναι λίγο επιφυλακτική, δείξτε εμπιστοσύνη, αποβάλετε την καχυποψία.

Δίδυμοι

Κινηθείτε με προγραμματισμό και συγκέντρωση, θα είστε σε θέση να φτάσετε πολύ κοντά σε έναν οικονομικό σας στόχο. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για επαγγελματική επέκταση, θα προκύψει ευκαιρία που θα τονώσει την τολμηρή πλευρά του χαρακτήρα σας, ωστόσο δεν θα πρέπει να αφήσετε ανεξέλεγκτο τον ενθουσιασμό σας. Απρόοπτες και ευχάριστες διαστάσεις θα έχει η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που η υπόθεση σας θα πάρει ουσιαστική έκταση, ίσως να προκύψει νέα συνεργασία. Θα υπάρξει από πλευράς σας αποφασιστικότητα, θα καταφέρετε να αξιοποιήσετε τα γεγονότα, πολύ καλά θα κάνετε και θα αρπάξετε τις ευκαιρίες. Εσείς που θέλετε να αλλάξετε το αντικείμενο εργασίας σας ή από καιρό ψάχνετε για νέα δουλεία, δεχτείτε την πρόταση που θα σας γίνει, εστιάστε στα θετικά που θα σας προσφέρει η συγκεκριμένη προοπτική.

Καρκίνος

Σε εφαρμογή θα βάλετε τις επαγγελματικές σας ιδέες, ωστόσο μη βιαστείτε, αποφύγετε την ανυπομονησία. Προσοχή στον έντονο ενθουσιασμό, υπολογίστε πολύ καλά τις πιθανότητες, μελετήστε με ορθολογισμό τις προοπτικές. Μια παλιά οικονομική σας κίνηση θα σας φέρει χρηματικά κέρδη που ενδεχομένως να τα είχατε βγάλει από τις προσδοκίες σας. Η εγκράτεια που θα δείξετε σε ένα εργασιακό σας θέμα θα φέρει ισορροπία στις συναδελφικές σας σχέσεις, η διορατικότητα που θα φανερώσετε θα ενισχύσει τον επαγγελματισμό σας. Εκδηλωτική και αρκετά αποκαλυπτική θα είναι η συμπεριφορά σας, σε συνδυασμό με την αυτοπεποίθηση που θα εκπέμπετε στις συζητήσεις σας θα καταφέρετε να επηρεάσετε. Διατυπώσετε τις σκέψεις σας, προβείτε σε προτάσεις, θα βρείτε πρόσφορο έδαφος.

Λέων

Σήμερα θα είστε σε θέση να περάσετε σε ειλικρινείς και ουσιαστικές συζητήσεις. Θα τα ανοίξετε τα πανιά σας, διευρύνονται οι βλέψεις σας, θα θελήσετε να διεκδικήσετε αλλαγές, ίσως να κάνετε το βήμα να ζητήσετε αύξηση ή να τολμήστε ένα καινούργιο επαγγελματικό άλμα. Ένα ανέλπιστο και ευχάριστο συμβάν θα σας ανοίξει νέους δρόμους, οι εξελίξεις θα στηριχτούν στις αποφάσεις σας. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να αναζητήσετε το κάτι καλύτερο, αποκτάτε δυναμικούς στόχους. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να ρισκάρετε, ωστόσο θα πρέπει να κινηθείτε με σύνεση, η υπερβολική αισιοδοξία θα πρέπει να αποφευχθεί. Αγάπη και προστασία θα δείξετε στα οικογενειακά αλλά και φιλικά σας άτομα, η στάση σας θα είναι δοτική, θα προσφέρετε την βοήθεια και τη συμπαράσταση σας.

Παρθένος

Η στάση σας θα χαρακτηρίζεται από αισιοδοξία και κοινωνικότητα. Θετική θα είναι αύρα σας, η ανάγκη σας για ισορροπημένη επικοινωνία θα σας κάνει πρόσχαρους και προσιτούς. Προσοχή στα γεγονότα που θα φέρετε στη μνήμη σας, παραγκωνίστε αναστολές και ηττοπάθειες, μη σταθμεύσετε στο παρελθόν, στρέψτε το ενδιαφέρον σας σε αυτά που θα έρθουν και όχι σε αυτά που έφυγαν. Κοινωνική και δραστήρια θα είναι η στάση σας, σήμερα θα έχετε μια γεμάτη μέρα με συναντήσεις και όμορφες συνομιλίες. Ίσως να ασχοληθείτε με την προσωπική σας εμφάνιση και την κοινωνική σας εικόνα. Κάντε το βήμα να αλλάξετε συνήθειες ή συνθήκες που σας κουράζουν ψυχολογικά, περάστε σε πράξεις, μη μείνετε μόνο σε θεωρίες και σκέψεις.

Ζυγός

Οι διαθέσεις σας θα ανοίξουν νέους ορίζοντες, θα νιώσετε που είστε έτοιμοι να θέσετε οικονομικούς στόχους ωστόσο προσοχή στις επιπολαιότητες. Αφήνετε στην άκρη απαισιοδοξίες και επιφυλάξεις, σήμερα θα αποκαλυφθεί η ανάγκη σας να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση, να αποκτήσετε ακριβά υλικά αγαθά, προσοχή να μην ξεφύγουν οι αγορές που θα στοχεύουν στον εντυπωσιασμό. Η επιμονή σας ενδεχομένως να βγάλει στην επιφάνεια την ανταγωνιστική πλευρά του χαρακτήρα σας. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στις περιπτώσεις που θα βρείτε δυσκολίες ή εμπόδια, αποφύγετε την νευρικότητα, την ανυπομονησία και το έντονο πείσμα. Παρορμητικές ενέργειες ή πράξεις υπό την επήρεια έντονου ενθουσιασμού θα έχουν απρόβλεπτο αποτέλεσμα που θα έχει αντίκτυπο στο μέλλον των σχέσεων και των επαφών σας.

Σκορπιός

Προσοχή σε τάσεις ανυπομονησίας, μη βιαστείτε να εξιδανικεύσετε, με πρακτικότητα και μεθοδική υπομονή θα καταφέρετε να φτάσετε στο στόχο σας. Διπλωματική θα είναι η στάση σας, θα είστε σε θέση να αποφύγετε να προκαλέσετε εντάσεις κυρίως σε εργασιακά ζητήματα. Σε περίπτωση που περιμένετε κάποια συγκεκριμένη απάντηση, σας συμβουλεύω να δώσετε τον απαιτούμενο χρόνο, οριοθετημένη κρατήστε την παρορμητικότητα σας, μη βιαστείτε να τρέξετε τα γεγονότα. Συζητήσιμη και κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, σήμερα θα διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, θα μιλήσετε με καινούργια άτομα. Η στάση σας θα είναι συγκαταβατική, δοτικότητα θα σας χαρακτηρίζει, οι προσεγγίσεις σας θα είναι άμεσες, ο τρόπος σας ευγενικός. Σε θέματα οικογενειακά ή επαγγελματικά που απαιτείται λύση ή διόρθωση κινηθείτε με αποφασιστικότητα.

Τοξότης

Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στο πως μπορείτε να εξελιχτείτε και να προχωρήσετε ένα βήμα παρακάτω. Εσείς που αντιμετωπίζετε τον τελευταίο καιρό δυσκολίες, ενδεχομένως να πάρετε την απόφαση να κινηθείτε κάπως ριψοκίνδυνα. Ίσως να νιώσετε πως οι συνθήκες σας ωθούν στο να πάρετε ριζικές αποφάσεις. Σε οικονομικά θέματα σας δίνω τη συμβουλή να εστιάσετε στις επενδυτικές ευκαιρίες, οι κινήσεις και οι επιλογές σας καλό θα είναι να έχουν έναν σχετικό δίχτυ ασφαλείας, προσοχή να μην εκτεθείτε σε επικίνδυνα ρίσκα. Εμπιστευτείτε τις δυνατότητες σας ωστόσο δεν θα πρέπει να υποπέσετε σε υπερβολές σχετικά με την εκτίμηση της προσωπικής σας δύναμης και αντοχής. Η μέρα σας θα είναι δραστήρια και ιδιαιτέρως κοινωνική, με διαφόρων ειδών άτομα θα συνομιλήσετε.

Αιγόκερως

Η διάθεση σας θα είναι αισιόδοξη και συγκαταβατική, συνεργάσιμοι θα φανείτε στον εργασιακό σας χώρο, θα καταφέρετε να ενσωματωθείτε και να δουλέψετε μεθοδικά με κοινό σκοπό. Καταλαγιάσει η ορμητικότητα σας, εξασθενούν οι επιθετικές ή οι σκληρά μαχόμενες αντιδράσεις σας, δεν θα υπάρξει ανταγωνιστικότητα στις ενέργειες σας. Συναισθηματική θα είναι η στάση σας, υποχωρεί ο κάθετος ρεαλισμός, θα υπερισχύσει το συναίσθημα στους σκοπούς σας. Σήμερα δεν αποκλείεται να προβείτε σε προσωπικές εξομολογήσεις, θα είστε σε θέση να μιλήσετε γι αυτό που αισθάνεστε και επιθυμείτε, δεν θα συγκαλύψετε ούτε θα καμουφλάρετε τις βλέψεις και τις προσδοκίες σας. Η κατανόηση που θα δείξετε σε ένα πολύ κοντινό σας πρόσωπο θα εμβαθύνει τους δεσμούς της φιλίας σας, θα ενωθείτε ακόμα περισσότερο.

Υδροχόος

Η ανανεωμένη σας σκέψη και διάθεση θα τονώσει την αισιοδοξία και την αποφασιστικότητα σας, τολμηρή θα είναι η δράση σας ωστόσο καλό θα είναι να υπάρξουν όρια. Θα προκύψουν δημιουργικές ιδέες, πρωτοποριακός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, δε θα σκοντάψετε σε αναστολές. Προσοχή σε παρορμητικές επιλογές γύρω από αγορές ή ζητήματα που σχετίζονται με χρηματικά ποσά. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας, ενδέχεται να δημιουργήσετε αυξημένα έξοδα. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, αυθόρμητος θα είναι ο τρόπος προσέγγισης σας, σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να γνωριστείτε με καινούργια πρόσωπα. Θα βρείτε θετική ανταπόκριση στις προσεγγίσεις ή στις προτάσεις σας, σας δίνω τη συμβουλή να κινηθείτε αυθόρμητα χωρίς ενδοιασμούς, ωστόσο αποφύγετε την ανυπομονησία, κάποια πράγματα θα χρειαστούν χρόνο.

Ιχθύς

Δε θα είναι αγχωτική η μέρα σας, θα προκύψουν ευχάριστες συναντήσεις, η διάθεση σας θα είναι δραστήρια και επικοινωνιακή, τα γεγονότα θα σας ανοίξουν καινούργια ενδεχόμενα. Η ανάγκη σας για ηρεμία και ξεγνοιασιά θα δώσει ώθηση στις ενέργειες σας, θα σας βοηθήσει να δραστηριοποιηθείτε επάνω σε κάποια συγκεκριμένα θέματα κυρίως υγείας και ψυχικής ισορροπίας. Τώρα θα είναι μια καλή χρονική στιγμή να απαλλαγείτε από καταπιεστικές καταστάσεις που φθείρουν την ψυχολογική σας υγεία και σας ωθούν σε ανισόρροπες πράξεις ή επιλογές. Τη σταθερότητα και την αρμονία θα αναζητήσετε και επειδή οι πράξεις σας θα είναι ανάλογες με τις προσωπικές σας ανάγκες, γι αυτό θα καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από τις αρνητικές συνθήκες. Κοινωνικές συναντήσεις θα σας αναζωογονήσουν, ασχοληθείτε με την ψυχαγωγία και την εσωτερική σας ισορροπία.

Διαβάστε επίσης