Παρασκευή, 12 Αυγούστου

Justin Timberlake: Σταμάτησε τη συναυλία του για να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη μιας θαυμάστριάς του!

Το όνειρο μίας θαυμάστριας του έκανε πραγματικότητα ο Justin Timberlake, που ανακοίνωσε live on stage την εγκυμοσύνη της!

Ενώ βρίσκονταν στη σκηνή ερμηνεύοντας τα κομμάτια του, στο Little Caesars Arena του Detroit, μία fan του διάσημου ερμηνευτή άρχισε να τον φωνάζει από το κοινό, κρατώντας ένα χαρτί, που έγραφε «θα με βοηθήσεις να ανακοινώσω την εγκυμοσύνη μου»;

Ο Timberlake φυσικά ανταποκρίθηκε θετικά, σταμάτησε τη συναυλία του, διάβασε όλες τις πληροφορίες από το χαρτί και είπε στο κοινό «το μωρό Baxtresser καταφθάνει την πρώτη Νοεμβρίου του 2018!».

Όπως είπε μετά στις κάμερες η τρισευτυχισμένη μέλλουσα μανούλα: «Τον αγαπάω από όταν ήμουν 6 ετών, οπότε αν ήταν ένας άνθρωπος, που θα ήθελα να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη μου, ήταν μόνο αυτός!

Έτσι, όταν έμαθα για τη συναυλία, κανόνισα να πάω με τις φίλες μου και να ανακοινώσω με αυτόν τον τρόπο στον άντρα μου και στους συγγενείς μας, ότι περιμένω παιδί!». Βέβαια, όμως αποκάλυψε η τυχερή θαυμάστρια, ούτε αυτή δεν πίστευε, αυτό που επρόκειτο να συμβεί!

«Εγώ περίμενα, μόνο ότι ο Justin θα έβλεπε το χαρτί και στην καλύτερη περίπτωση, θα έβγαινε μια φωτογραφία με αυτό, για να τη δείξω μετά. Δεν περίμενα σε καμία περίπτωση, ότι θα σταματούσε τη συναυλία για μένα!», είπε χαρακτηριστικά.

Το περιβόητο κομμάτι της συναυλίας ανέβηκε από τους θαυμαστές του Timberlake στο Facebook, ενώ στα σχόλια όλοι τον αποθεώνουν για την όμορφη κίνησή του!

 

Διαβάστε επίσης