Κυριακή, 7 Αυγούστου

Power Of Love: Παίκτρια παραδέχθηκε ότι έχει σχέση εκτός παιχνιδιού: “Ναι έχω δεσμό, από το καλοκαίρι!”

Η αποκάλυψη για το Power Of Love που δεν ηξερε κανείς!
Στην καρτέλα της στο «Power of Love» δήλωνε πως το προτέρημά της είναι η ειλικρίνεια.

Η Γκαμπριέλα Τσολάκοβα μιλώντας στο Youweekly.gr και στον Γιώργο Κακογιάννη, αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές από το ριάλιτι αγάπης ενώ ταυτόχρονα εξομολογείται την σχέση που είχε εκτός παιχνιδιού αλλά και γιατί μπήκε στο “Power Of Love” ενώ ήταν δεσμευμένη!

Γιατί μπήκες στο «Power of Love»;

Ήθελα να δω αν όντως μπορούν κάποιοι άνθρωποι να ερωτευτούν μέσα από ένα παιχνίδι και αν οι άντρες όντως θα φλερτάρουν. Ως κοινωνικό πείραμα στηρίζεται στη βάση πως αν βάλεις στον ίδιο χώρο άντρα με γυναίκα, κάποια στιγμή θα αρχίσουν να δημιουργούνται αισθήματα.

Βρήκες τελικά τον έρωτα στο «Power of Love»;

Τον βρήκα έξω. Από το καλοκαίρι είχα ξεκινήσει μία σχέση με τον Άρη Παπαδογιάννη. Κάποια στιγμή τα σπάσαμε γιατί δεν μπορούσαμε να συναντηθούμε λόγω ωραρίων, πήγα στην Τουρκία και εκεί τα σπάσαμε πιο πολύ. Δεν μιλάγαμε για κάποιο διάστημα, αλλά είδε ότι είμαι εντάξει και μου έχει περισσότερη εμπιστοσύνη, είμαστε καλύτερα απ’ ό,τι πριν. Του άρεσε ότι ήμουν ο ίδιος άνθρωπος μέσα και έξω απ’ το παιχνίδι.

Πώς γνωριστήκατε;

Είχαμε σπουδάσει στην ίδια σχολή στο Κάιρο. Γνωριζόμασταν από παλιά και με είχε καλέσει για να μιλήσω για τους πίνακές μου στην εκπομπή του στο High TV «H ώρα του Άρη» και για να τοποθετηθώ σε κάποια αστρολογικά θέματα. Αρχίσαμε να βγαίνουμε, αν και ήμουν πολύ αρνητική. Ανθρώπους που τους θεωρώ κοντά μου δεν θέλω να τους χαραμίσω για μία σχέση.

Θα παντρευτείτε;

Ναι, αν όλα πάνε καλά, θα παντρευτούμε στη Μύκονο, γιατί εκεί δουλεύουμε το καλοκαίρι. Δεν το προγραμματίζω, θα ήθελα να παντρευτώ όταν τα επαγγελματικά μου θα έχουν μπει σε μία ροή, θα έχω βγάλει τα χρήματα που θέλω να βγάλω για να μεγαλώσω με αξιοπρέπεια τα παιδιά μου. Αν το κάνω μέχρι το τέλος του καλοκαιριού έχει καλώς, αλλιώς θα το αφήσω για αργότερα.

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη της Γκαμπριέλας στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί, Τετάρτη 11/04, μόνο με 1.5€

Διαβάστε επίσης