Site icon Hallocy

Σήμερα το τελευταίο αντίο στην 18χρονη Άντρεα – Η παράκληση της οικογένειας

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 3 χθες το απόγευμα η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της 18χρονης Άντριας Παρασκευά, η οποία έφυγε από τη ζωή την Κυριακή του Πάσχα.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα στο philenews, o θάνατος της άτυχης 18χρονης προήλθε από επιπωματισμό της καρδίας, συνεπεία υγρής περικαρδίτιδας, που συμβαίνει σε περιπτώσεις όταν ο σάκος της καρδιάς γεμίζει υγρό. Από τη σορό της νεαρής λήφθηκαν δείγματα για μικροβιολογικές, ιστοπαθολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

Στις περιπτώσεις επιπωματισμού, όπως εξήγησε στο philenews η δρ. Παπέττα, αυτό που συμβαίνει είναι ότι η καρδιά ασφυκτιά λόγω του αυξημένου υγρού και δεν συσπάται σωστά με αποτέλεσμα να σταματήσει.

Υπενθυμίζεται ότι η 18χρονη φοιτητρια Άντρια Παρασκευά, η οποία βρισκόταν στην Κύπρο για τις γιορτές του Πάσχα, τις τελευταίες μέρες παρουσίαζε συμπτώματα γρίπης, ενώ δε φαίνεται να αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας.

Σήμερα συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στην 18χρονη φοιτήτρια Άντρεα Παρασκευά, η οποία «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή την περασμένη Κυριακή.

Η κηδεία της Άντρεας θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Πέρα Χωριό Νήσου στις 4 το απόγευμα, ενώ επιθυμία της οικογένειας είναι όλοι όσοι θα παρευρεθούν να βάλουν ρούχα με χρώμα.

Exit mobile version