Παρασκευή, 12 Αυγούστου

Ανατριχιαστικό: Η μητέρα του Σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου φιλάει το χώμα που θα σκεπάζει τον γιο της! (video)

Τι να πει κανείς σε αυτή την μάνα!
Βουβός πόνος και θλίψη στην κηδεία του αδικοχαμένου πιλότου Γιώργου Μπαλταδώρου, ο οποίος οδηγήθηκε χθες στην τελευταία του κατοικία, στη γενέτειρά του, το Μορφοβούνι Καρδίτσας.

Στο ύστατο χαίρε ράγισαν κυριολεκτικά καρδιές, ενώ οι γονείς του λύγισαν μπροστά στο σκεπασμένο με την ελληνική σημαία φέρετρο του παιδιού τους. Τα δυο ανήλικα παιδιά του ήρωα Σμηναγού, που την Πέμπτη έχασε τη ζωή του, κατά τη διάρκεια πτήσης με Μιράζ 2000-5 σε θαλάσσιο χώρο κοντά στο αεροδρόμιο της Σκύρου, δεν είχαν το κουράγιο να βρεθούν στην εκκλησία και αποχαιρέτησαν τον πατέρα τους με ένα στεφάνι που έγραφε: «Μπαμπάκα μας, καμάρι μας, θα είσαι για πάντα στην καρδιά μας».

Μάλιστα και η σύζυγός του, Γιώργου Μπαλταδώρου νικήθηκε από τη θλίψη και κατέρρευσε μέσα στην εκκλησία, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε ασθενοφόρο για τις πρώτες βοήθειες.

Στο κοιμητήριο οι συνάδελφοί του τον αποχαιρέτησαν ψάλλοντας τον Εθνικό Ύμνο, ενώ Άγημα απέδωσε τιμές στον ήρωα Σμηναγό.

Εκεί τραγική φιγούρα ήταν αναμφισβήτητα η μητέρα του, η οποία δεν άντεξε και έπεσε δίπλα στον τάφο του γιου της, ενώ φίλησε και το χώμα που θα σκεπάζει για πάντα το παλικάρι της! Δείτε το βίντεο από τις ειδήσεις του ΑΝΤ1:

Διαβάστε επίσης