Παρασκευή, 12 Αυγούστου

Έξαλλη η Ραμόνα Βλαντή: Θα κινηθεί νομικά εναντίον του Δημήτρη Παπανώτα!

Τις προηγούμενες ημέρες ξέσπασε μια κόντρα ανάμεσα στη Ραμόνα Βλαντή και στον Δημήτρη Παπανώτα, οι οποίοι έκαναν αιχμηρά σχόλια ο ένας για τον άλλον. Η πρώτη σε συνέντευξή της, τόνισε πως δεν τον γνωρίζει και τον παρομοίασε με έναν άδειο τενεκέ, ενώ εκείνος με την σειρά του, την “έσφαξε” με το γάντι στον αέρα του Happy Day.

Η Ραμόνα εμφανίστηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένη, σήμερα, στην εκπομπή Ooh la la!, στην οποία και συμμετέχει και μεταξύ άλλων τόνισε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον του Δημήτρη Παπανώτα.

«Αυτή η εβδομάδα δεν ήταν και ό,τι καλύτερο, έχω στεναχωρηθεί λιγάκι. Όλοι κρινόμαστε γι’ αυτά που λέμε και γι’ αυτά που κάνουμε και όπως ξέρουμε όλα έχουν συνέπειες. Φυσικά και θα κινηθώ νομικά. Είναι λυπηρό γιατί έχω και δυο παιδιά στο σπίτι και με έχει στεναχωρήσει λιγάκι παραπάνω. Καμία γυναίκα δεν πρέπει να έχει αυτή τη συμπεριφορά από κανέναν. Δεν έχω να συζητήσω κάτι με τον συγκεκριμένο, ούτε με το κανάλι, ούτε με κανέναν. Με έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ. Ελπίζω τα παιδιά μου να μην ακούσουν κάτι. Θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, όπως πρέπει να γίνει. Και να μην είχα παιδιά, το ίδιο πράγμα θα έκανα», τόνισε, στην Σάσα Σταμάτη.

Μάλιστα, λίγο πριν αποχωρήσει από το στούντιο μίλησε σε έντονο ύφος, ξεκαθαρίζοντας: «Εγώ δεν έχω δώσει δικαίωμα σε κανέναν να μιλήσει έτσι, σε κανέναν! Σε κανέναν! Μην επιμένετε! Είναι τραγικό που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι! Δεν θέλω να το συζητήσω άλλο»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης