Site icon Hallocy

Γιώργος Μπαλταδώρος: «Σήμερα το πρωί βρήκαν τους γονείς του στον τάφο μες στη λάσπη…» (Video)

Χθες, έγινε η κηδεία του Γιώργου Μπαλταδώρου, του πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας, ο οποίος έχασε τη ζωή του από τη συντριβή του Mirage 2000-5 την περασμένη Πέμπτη.

Η θεία του Μπαλταδώρου, Γ. Κοντοστεργίου, μίλησε στην εκπομπή Αποκαλυπτικά και αποκάλυψε ποια είναι η κατάσταση της οικογένειας του. Μάλιστα, ζήτησε δημόσια από το κράτος να μην ξεχάσει τα παιδιά του πιλότου. Μεταξύ άλλων, ανέφερε για τους γονείς του αδικοχαμένου: «Οι γονείς είναι χάλια. Οι γονείς σήμερα στις 7 το πρωί ήταν στο νεκροταφείο. Πήγε ο αδερφός του πατέρα και τους βρήκε πάνω στον τάφο μες στη λάσπη! Είχε λάσπη ο τάφος και ήταν πάνω και…».

Κλαίγοντας, τόνισε πως η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, καθώς δεν υπάρχουν λόγια να παρηγορήσει τους γονείς του Γιώργου Μπαλταδώρου: «Τώρα θα πάω πέρα, τι να τους πω; Τίποτα… Μια βουβαμάρα είναι μέσα στο σπίτι. Η μάνα είχε την μπλούζα μέχρι χθες αγκαλιά. Έχουν μια φωτογραφία στο τραπέζι, κάθονται ένας από εδώ, ένας από εκεί και κλαίνε. Δεν μπορούμε να τους πούμε τίποτα. Μην τους ξεχάσουν μόνο… Μην ξεχάσουν αυτή την οικογένεια, αυτά τα παιδάκια»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Exit mobile version