Τρίτη, 9 Αυγούστου

Power Of Love: Η Γκαμπριέλα “καρφώνει” τον Δώρο! Το μήνυμα που τον καίει και οι χάκερς: “Μου έστειλε και μου είπε…”

“Παιχνιδάκια” στην βίλα του ΣΚΑΙ
Ποιος χάκερ; Η πρώην παίκτρια του “Power of Love” Γκαμπριέλα Τσολάκοβα αποκαλύπτει μέσω της “Espresso” τα… παιχνιδάκια του Δώρου Παναγίδη και τι πραγματικά συνέβη ανάμεσα στον ίδιο και στην Αθηνά Χρυσαντίδου την προηγούμενη εβδομάδα.

Αρκετές ώρες μετά την ανάρτηση που έγινε στον λογαριασμό του στο Instagram και αφορούσε τον υποτιθέμενο χωρισμό του με την Αθηνά Χρυσαντίδου, ο ωραίο Κύπριος του reaility του Σκάι ισχυρίστηκε τελικά πως δεν έγραψε ο ίδιος ότι τελείωσε η σχέση του με τη συμπαίκτρια του στα Stories του, αλλά δέχθηκε παρεμβολές από χάκερ, καθησυχάζοντας τους φαν του ότι είναι όλα καλά τελικά ανάμεσα στον ίδιο και στην όμορφη Αθηνά!

Φαίνεται, ωστόσο, ότι υπάρχει παρασκήνιο και πιθανότατα η ύπαρξη του χάκερ ήταν απλώς μια δικαιολογία του μπερδεμένου συναισθηματικά Δώρου. Τι εννοούμε; Όπως αποκαλύπτει σήμερα η Γκαμπριέλα Τσολάκοβα, η οποία έχει αποχωρήσει από το “Power Of Love”, ο Δώρος επικοινώνησε μαζί της μία ημέρα προτού ανέβει στον λογαριασμό του το Insta Story περί χωρισμού, λέγοντάς της ότι όντως η σχέση του με την Αθηνά έλαβε τέλος!

“Την περασμένη Τετάρτη ο Δώρος με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι χώρισε με την Αθηνά. Όταν ζήτησα να μάθω τον λόγο, μου απάντησε: “Δεν με καταλαβαίνει. Είναι πολλά. Είναι διάφορα που έχουν συμβεί, αλλά δεν μπορώ να σου μιλήσω άλλο για αυτό το θέμα. Είμαι ακόμα ταραγμένος.” Στην συνέχεια προχώρησε στο post που έκανε τον γύρο του διαδικτύου”, λέει στην “Espresso” η Γκαμπριέλα, η οποία μπορεί να έφυγε από το reality, αλλά διατηρεί επικοινωνία με τους πρώην συμπαίκτες της.

“Μόλις έγινε όλος αυτό ο θόρυβος, του έστειλα μήνυμα ρωτώντας τον αν θα βγει on ai τηλεφωνικά στη ραδιοφωνική εκπομπή που κάνω για να μου μιλήσει γι’αυτό. Ο Δώρος τότε μου έστειλε ένα μήνυμα που το έχω κρατήσει. Αυτό το μήνυμα έγραφε το εξής: “Τι να βγω να πω; Ότι δεν τη θέλω; Δεν μπορώ”. Ε, μετά άκουσα κι εγώ αυτό για τον χάκερ. Σε εμένα, πάντως, δεν ανέφερε τίποτα για χάκερ. Αν τον είχαν χακάρει, δεν θα μου το έλεγε;”, αναρωτιέται εύλογα η Γκαμπριέλα.

Η επικοινωνία τους, όμως, είχε και συνέχεια. “Μου έστειλε μήνυμα για να μου κάνει παρατήρηση επειδή είπα στην εκπομπή ότι χώρισε και μου ανακοίνωσε ότι δεν θα έβγαινε τελικά on air για να μου μιλήσει επειδή κέρδισε την ασυλία. Έχω όλη την συνομιλία ως αποδεικτικό στοιχείο!”, τονίζει

Πηγή: Από την καθημερινή εφημερίδα “Espresso” / Δεν υιοθετούμε σαν Hallocy.com το συγκεκριμένο δημοσίευμα απλώς το αναφέρουμε δημοσιογραφικά.

Διαβάστε επίσης