Site icon Hallocy

Συγκλονίζουν τα λόγια του ξάδερφου του Γιώργου Μπαλταδώρου: «Δεν τον αφήνουμε μόνο του, ξενυχτάμε στο μνήμα του» (Βίντεο)

«Ας είναι το τελευταίο θύμα εν καιρώ ειρήνης»

Στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον Αντ1 μίλησε ο ξάδελφος του ήρωα Γιώργου Μπαλταδώρου, Φ. Κατοίκος, κάνοντας λόγο για έναν λεβέντη, για έναν αετό που άνοιξε τα φτερά του και πέταξε για πάντα στους ουρανούς.

«Ο Γιώργος, όπως όλα τα παιδιά στην Πολεμική Αεροπορία, με το ήθος του, αντιμετωπίζει καθημερινά τις πιέσεις να φυλά τις Θερμοπύλες της Ελλάδας», δήλωσε ο ίδιος χαρακτηριστικά!

«Ο Γιώργος ήταν από μια φοβερή οικογένεια, η οποία τώρα τραβάει τον Σταυρό και ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά. Δεν τον αφήνουμε μόνο, είμαστε κοντά του και από την ημέρα που τον θάψαμε του κάνει παρέα η οικογένειά του, οι φίλοι του από τη Μοίρα του, ξενύχτησαν εκεί, στο μνήμα του», συνέχισε ο ξάδελφος του αδικοχαμένου σμηναγού!

Ο κ. Κατοίκος πρόσθεσε: «Φαίνεται σε όλα τα παιδιά η λεβεντιά, η αγάπη τους, νιώσαμε κι εμείς κι εκείνοι ότι έφυγε ένα κομμάτι από την οικογένειά τους! Ήρθα στην εκπομπή σας γιατί είχα χρέος να μάθει ο κόσμος τι λεβέντης, τι αετός ήταν ο Γιώργος», είπε και έκλεισε λέγοντας:

«Αρκετοί χωριανοί με πλησίασαν και μου είπαν “δέκα από εμάς να φεύγαμε, αλλά να έμενε ο Γιώργος πίσω”. Ήθελαν το πέταγμά του κι ένιωθαν περηφάνια για εκείνον. Τώρα τον έχουμε μέσα στο μυαλό μας και δε θα πεθάνει ποτέ». Δείτε όσα ανέφερε στο βίντεο που ακολουθεί:

Exit mobile version