Site icon Hallocy

Ερχεται νέο βασιλικό μωρό: Έγκυος η πανέμορφη πριγκίπισσα του Μονακό

Πριν από ένα μήνα περίπου έγινε γνωστή η είδηση ότι η Σαρλότ Κασιράγκι, κόρη της Καρολίνας του Μονακό αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο της Ντιμίτρι Ρασάμ μετά από περίπου 12 μήνες γνωριμίας.

Μάλιστα, στον χορό των Ρόδων οι δυο τους έκαναν την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση. Αν και το ζευγάρι φέρεται να προγραμματίζει τον γάμο του το καλοκαίρι, μάλιστα σχεδιάζει θρησκευτικό γάμο εκτός Μονακό, μια νέα χαρμόσυνη είδηση έχει γίνει γνωστή.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η Σαρλότ είναι έγκυος. Αν αυτό ισχύει, ενδεχομένως να αλλάξει τα σχέδια του ζευγαριού για τον γάμο. Τα πιθανότερα σενάρια θέλουν το ζευγάρι να παντρεύεται αυτό το καλοκαίρι στην Παντελερία, ένα νησάκι κοντά στη Σικελία, που αποτελεί το αγαπημένο καταφύγιο της μητέρας του Ντιμίτρι, της Καρόλ Μπουκέ.

Εκεί, η Μπουκέ διατηρεί κτήμα 120 στρεμμάτων, με αμπελώνες και σπίτι με έναν υπέροχο κήπο, όπου λέγεται ότι θα γίνει το πάρτι των νεονύμφων. Η Γαλλίδα ηθοποιός είναι παλιά φίλη της πριγκίπισσα Καρολίνα του Μονακό, από τον καιρό που και οι δυο τους ήταν οι μούσες του οίκου Chanel.

Πολύ σημαντικό ρόλο στη σχέση του ζευγαριού έπαιξε η γνωριμία του Ρασάμ με τον 4χρονο γιο της Σαρλότ, Ραφαέλ, από τη σχέση της με τον Γκαντ Ελμαλέχ, αλλά και η αρμονική σχέση που έχει αναπτύξει εκείνη με την κόρη του, την 7χρονη Νταρία, από τον γάμο του με τη Μάσα Νοβοσέλοβα.

Ο 36χρονος είναι βραβευμένος παραγωγός του ανεξάρτητου κινηματογράφου και η 31χρονη Κασιράγκι, μετά την ενασχόλησή της με τη φιλοσοφία, ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο της ως συγγραφέας, εκδίδοντας ένα φιλοσοφικό δοκίμιο με τίτλο «Αρχιπέλαγος Πάθους», αφιερωμένο στον πατέρα της Στέφανο Κασιράγκι, τον οποίο έχασε όταν ήταν τεσσάρων ετών.

 

Exit mobile version