Site icon Hallocy

Power of love: Tο ερωτικό καυγαδάκι Δώρου – Αθηνάς και το επικό τρολάρισμα της παραγωγής! – Βίντεο

Η Αθηνά Χρυσαντίδου, όπως σας είχαμε γράψει παλιότερα θα μπορούσε κάλλιστα να υποδυθεί την Βίρνα Δράκου στη Λάμψη, στο λίγο πιο λαϊκό και ατάλαντο βέβαια γιατί σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να συγκριθεί με την Κάτια Δανδουλάκη.

Ωστόσο μια δόση υποκριτικής τύπου «Οικογενειακές Ιστορίες» την έχει μέσα της αφού όλοι θυμόμαστε τον απίθανο μονόλογο της: «Θέλω να είμαι η μάνα σου, ο πατέρας σου, η αδερφή σου, η γιαγιά σου, ο παππούς σου…» με τον Δώρο να την τρολάρει λέγοντας της «η νονά μου»; «Ναι και η νονά σου», να απαντά εκείνη με τα χείλη να τρεμοπαίζουν και το μαλλί μπούκλα να ανεμίζει!

Τι έκανε λοιπόν η ομάδα που έχει αναλάβει τα μοντάρει τα επεισόδια; Την στιγμή που η Αθηνά και ο Δώρος βρίσκονται και πάλι μόνοι στο κόκκινο δωμάτιο, κάνει το επικό! Βάζει τη μουσική τίτλων της σειράς «Λάμψη» να παίζει μουσικό «χαλί» καθ΄ όλη τη διάρκεια της συνάντησης τους.

Δείτε το βίντεο

Η Αθηνά Χρυσαντίδου και ο Δώρος είναι ξεκάθαρα ένα από τα ζευγάρια που έχουν γράψει ιστορία στο Power of love! Κάθε της ατάκα ή γκρίνια αποτελεί ένα θέμα από μόνο του και η παραγωγή…. κεντάει!

Όλοι θυμόμαστε τον απίθανο μονόλογο της: «Θέλω να είμαι η μάνα σου, ο πατέρας σου, η αδερφή σου, η γιαγιά σου, ο παππούς σου…» με τον Δώρο να την τρολάρει λέγοντας της «η νονά μου» και την Αθηνά να συμφωνεί!

Σήμερα λοιπόν η παραγωγή τρόλαρε τους παίκτες με ένα επικό βίντεο! Πάνω από την συνάντησή τους στο κόκκινο δωμάτιο έπαιζε η μουσική από…. τη Λάμψη! Στην συνέχεια φυσικά Αθηνά και Δώρος είχαν έναν ακόμα καυγά με την ίδια να γκρινιάζει, να κλαίει και στο τέλος…. να φιλάει τρυφερά το Δώρο!

Exit mobile version