Site icon Hallocy

Φόνος ζεύγους στο Στρόβολο: Όλες οι εξελίξεις – Βίντεο

Από το πρωί συγκλονίζει την Κύπρο η είδηση του θανάτου, ζεύγους Ελληνοκυπρίων, που εντοπίστηκαν μέσα σε λουτρό αίματος, μέσα στην οικία τους στο Στρόβολο, με τις πληροφορίες που βλέπουν το φώς της δημοσιότητας να είναι μέχρι στιγμής συγκεχυμένες.

Πρόκειται για 60χρονο καθηγητή της Αγγλικής Σχολής και για 59χρονη υπάλληλο της Κεντρικής Τράπεζας, οι οποίοι εντοπίστηκαν μαχαιρωμένοι στο κρεβάτι τους.

Μετά και τις πρώτες έρευνες της Αστυνομίας, δεν προέκυψε ίχνος παραβίασης της οικίας. Αρχικές αναφορές σε ληστεία δεν επιβεβαιώνονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία έχει λάβει τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης από καταστήματα και σπίτια της περιοχής, τα οποία και εξετάζονται.

Σύμφωνα με τις πρώτες δηλώσεις του Εκπροσώπου Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέα Αγγελίδη, τα θύματα φέρουν πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι.

Η νεκροτομή θα διενεργηθεί στις 12:00 από την Ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου.

Όπως διευκρίνισε στις δηλώσεις του ο κ. Αγγελίδης, η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει να λαμβάνει καταθέσεις από μάρτυρες.

Αυτοψία στο χώρο του εγκλήματος πραγματοποίησε η ιατροδικαστής/παθολογοανατόμος Ελένη Αντωνίου.

Στη σκηνή βρίσκεται η Αστυνομία η οποία διεξάγει έρευνες, οι οποίες εστιάζονται εντός του χώρου της κουζίνας και στο πίσω μέρος της αυλής που οδηγεί στην κουζίνα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γείτονες που ειδοποίησαν την Αστυνομία, ενημερώθηκαν από ανήλικο παιδί, ηλικίας γύρω στα 15, που φέρεται να βρισκόταν στην οικία του ζεύγους και να διέφυγε στο σπίτι τους. Όπως αναφέρεται, το ζεύγος σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια του παιδιού.

Exit mobile version