Τρίτη, 9 Αυγούστου

Καταθέτει ο 15χρονος για το άγριο φονικό στην Κύπρο – Βίντεο

Οι τελευταίες εξελίξεις του στυγερού εγκλήματος στο Στρόβολο. «Μίλησε» η νεκροτομή στο άτυχο ζεύγος. Γραπτή κατάθεση αναμένεται να δώσει ο ανήλικος γιος.
Σοκαρισμένη παρακολουθεί ολόκληρη η Κύπρος τις εξελίξεις γύρω από το άγριο φονικό στον Στρόβολο.

Σύμφωνα με το κρατικό ραδιόφωνο της Κύπρου, γραπτή κατάθεση αναμένεται να δώσει σήμερα ο ανήλικος γιος της οικογένειας ο οποίος στην αρχική του μαρτυρία αναφέρθηκε σε δύο κουκουλοφόρους, που εισήλθαν στην οικία τους.

Η κύρια, ωστόσο, μαρτυρία του, περί δύο κουκουλοφόρων, αντικρούεται με τα ευρήματα των ερευνών, που κατέδειξαν ότι δεν υπάρχει ίχνος παραβίασης σε οποιαδήποτε είσοδο στην οικία. Όλες οι πόρτες, πάντως, ήταν σφραγισμένες εκτός από εκείνη της κουζίνας.

Οι γονείς του 15χρονου, οι οποίοι τον είχαν υιοθετήσει όταν ήταν 3 ετών, εντοπίστηκαν μέσα σε λίμνη αίματος στο υπνοδωμάτιό τους, και όπως έδειξαν τα στοιχεία, πέθαναν από αιμορραγικό σοκ από πολλαπλά θλαστικά τραύματα, από νύσσον και τέμνον όργανο.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής, o 60χρονος πατέρας, καθηγητής ιδιωτικού σχολείου, έφερε 25-30 μαχαιριές από το λαιμό μέχρι τα πόδια, ενώ η 59χρονη σύζυγός του έφερε 10 μαχαιριές κυρίως στο λαιμό και το θώρακα.

Όπως αναφέρει το sigmalive, οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά. Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται το υλικό που κατέγραψαν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής, ενώ άφαντο παραμένει το φονικό όπλο.

ant1news.gr

Διαβάστε επίσης