Site icon Hallocy

Διπλό φονικό στη Λευκωσία: Συγκλονίζει η μητέρα της 59χρονης – Έχασε το τέταρτο παιδί της – Βίντεο

– Πίσω από το διπλό φονικό στον Στρόβολο, κρύβεται άλλη μια τραγωδία – Η μητέρα της άτυχης 59χρονης είχε χάσει άλλα 3 παιδιά – Γειτόνισσα του ζευγαριού: «Δεν το πιστεύω, ακόμα περιμένω πως θα έρθει να με χαιρετήσει»

Συγκλονισμένη είναι η Κύπρος για το φριχτό έγκλημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (19.04.2018), με θύματα τους δύο θετούς γονείς ενός 15χρονου αγοριού.

Πίσω από αυτή την τραγωδία φαίνεται πως κρύβεται άλλη μια, αφού η μητέρα της άτυχης 59χρονης είχε χάσει άλλα 3 παιδιά, και αυτό ήταν το τελευταίο της εν ζωή.

Γειτόνισσα του ζευγαριού μιλώντας στην εκπομπή «Tatiana Live» στο κανάλι «Ε» δήλωσε πως όταν η άτυχη γυναίκα έμαθε για τον χαμό του τελευταίου της παιδιού έκλαιγε ασταμάτητα για 4 ώρες…

«Δεν το πιστεύω, ακόμα περιμένω πως θα έρθει να με χαιρετήσει»
Η ίδια η γειτόνισσα, όπως και όλοι όσοι ήξεραν το ζευγάρι, μιλά για δυο ανθρώπους ήσυχους και πολύ αγαπητούς, που βοηθούσαν όσους μπορούσαν και που ήταν καλοί άνθρωποι.

Σοκαρισμένη από όσα έγιναν και μέσα σε κλάματα, αδυνατεί να πιστέψει το άγριο έγκλημα λέγοντας μάλιστα για την 59χρονη πως «ακόμα νομίζω πως θα έρθει να παρκάρει το αυτοκίνητο και να μου μιλήσει».

www.newsit.com.cy

Exit mobile version