Παρασκευή, 12 Αυγούστου

Γυναίκα πιάνεται επ’ αυτοφώρω να εγκαταλείπει τα 4 σκυλιά της – Βίντεο

Είναι λυπηρό να υπάρχουν εγκαταλελειμμένα ζώα που αφέθηκαν στο δρόμο από ανεύθυνους ανθρώπους που σκέφτηκαν να τα παρατήσουν μόνα και όχι σε κάποιο καταφύγιο ζώων.

Μια κυρία από το Σαν Αντόνιο του Τέξας, προσπάθησε να παρέμβει σε μια τέτοια κατάσταση. Όταν είδε μια ιδιοκτήτρια να αφήνει τα 4 σκυλιά της σε ένα άδειο οικόπεδο, την αντιμετώπισε. Στο βίντεο που κατέγραψε ακούγεται να της λέει ξεκάθαρα τις συνέπειες που θα υπάρξουν αν σκοπεύει να εγκαταλείψει τα κατοικίδιά της, ώστε να της αλλάξει γνώμη. Ακόμη και όταν προσπάθησε να την ενημερώσει για τις υπηρεσίες φροντίδας των ζώων, η σκληρή ιδιοκτήτρια εγκατέλειψε τα σκυλιά και οδήγησε για να φύγει.

Μετά την ενημέρωση των αρχών, τα 3 σκυλιά μεταφέρθηκαν σε ένα καταφύγιο, ενώ το 4 αγνοούνταν. Ευτυχώς, η πρώην ιδιοκτήτρια των τετράποδων βοήθησε στον εντοπισμό του 4 σκύλου, που μεταφέρθηκε επίσης στο καταφύγιο.

Σύμφωνα με τους νόμους του Τέξας, κάποιος που δικάζεται για εγκατάλειψη ζώου, μπορεί να καταδικαστεί σε φυλάκιση ενός έτους και να αναγκαστεί να πληρώσει ένα πρόστιμο μεγαλύτερο των 4.000 δολαρίων.

Ας ελπίσουμε πως αυτή η περίπτωση θα διδάξει σε άλλους ανθρώπους να αναλαμβάνουν την ευθύνη για τα κατοικίδια ζώα τους. Μια γυναίκα από το Τέξας, κατέγραψε μια ιδιοκτήτρια ζώων που προσπάθησε να εγκαταλείψει τα 4 σκυλιά της.

Έπειτα την προειδοποίησε για τις συνέπειες που μπορεί να ακολουθήσουν.

Επιπλέον, της έδωσε οδηγίες για τις υπηρεσίες φροντίδας ζώων, αλλά η ιδιοκτήτρια εγκατέλειψε τα ζώα και έφυγε.

Ωστόσο, ένα άτομο στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου της έκανε μια άσεμνη χειρονομία.

Όταν ενημερώθηκαν οι αρχές, βρήκαν και μετέφεραν σε καταφύγιο τα 3 σκυλιά, με το 4 να αγνοείται.

Ευτυχώς, η ιδιοκτήτρια βοήθησε στον εντοπισμό και του 4 τετράποδου.

Σύμφωνα με τους νόμους του Τέξας, κάποιος που δικάζεται για εγκατάλειψη ζώου, μπορεί να καταδικαστεί σε φυλάκιση ενός έτους και να αναγκαστεί να πληρώσει ένα πρόστιμο μεγαλύτερο των 4.000 δολαρίων.

Ας ελπίσουμε πως αυτή η περίπτωση θα διδάξει σε άλλους ανθρώπους να αναλαμβάνουν την ευθύνη για τα κατοικίδια ζώα τους.

 

Διαβάστε επίσης