Δευτέρα, 15 Αυγούστου

Ποιοι είναι οι καλύτεροι και οι χειρότεροι εραστές του κόσμου;

Μια νέα μελέτη που διεξήχθη διαδικτυακά αποκάλυψε τους καλύτερους και τους χειρότερους εραστές του κόσμου με τους Αυστραλούς άνδρες και τις Αμερικανίδες γυναίκες να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις. Πιο συγκεκριμένα οι άνδρες από την Αυστραλία, τις ΗΠΑ και τη Νότιο Αφρική πέτυχαν μια βαθμολογία 8 στα 10 στο σχετικό ερωτηματολόγιο που χορηγήθηκε και απαντήθηκε ηλεκτρονικά.

Επίσης πολύ υψηλή επίδοση σημείωσαν οι γυναίκες από τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Γαλλία και την Ιταλία. Ωστόσο το σκορ των Ιταλών και των Ισπανών ανδρών πάρα τη διεθνή φήμη που έχουν ως ρομαντικοί εραστές ήταν χαμηλότερη. Χαμηλότερη αλλά καλή (7) ήταν επίσης η βαθμολογία των ανδρών από τη Γαλλία και τον Καναδά καθώς και των γυναικών από τη Νότιο Αφρική και το Ηνωμένο Βασίλειο. Μέτρια βαθμολόγια (6) είχαν και οι γυναίκες από την Αυστραλία. Σχετικά καλά τα πήγαν τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες από τη Γερμάνια και την Ινδία με βαθμολογία 7. Οι άνδρες του Ηνωμένου Βασιλείου δε τα πήγαν τόσο καλά όσο οι γυναίκες αφού συγκέντρωσαν 6 βαθμούς.

Στην τρίτη θέση μαζί με τις γυναίκες από την Αυστραλία ήταν επίσης οι γυναίκες από την Ισπανία και τη Νέα Ζηλανδία. Όλοι όμως φαίνεται ότι είχαν καλύτερη επίδοση από τους άνδρες της Νέας Ζηλανδίας, οι όποιοι μόλις που κατάφεραν να συγκεντρώσουν 4 βαθμούς.

Η έρευνα διεξήχθη από την ιστοσελίδα Saucy Dates, η όποια αποκάλυψε ότι συμμετείχαν σε αύτη 22,753 μέλη της από όλο τον κόσμο. Καταρχάς ζητήθηκε από τους συμμετέχοντες να βαθμολογήσουν το τελευταίο άτομο με το οποίο είχαν σεξουαλική επαφή με βάση μια δεκαβάθμια κλίμακα στην όποια το 0 θα αντιστοιχούσε στο χειρότερο εραστή που είχαν ποτέ και το 10 στον καλύτερο και στη συνέχεια να αποκαλύψουν την εθνικότητα του. Η έρευνα διεξήχθη σε ετεροφυλόφιλα άτομα μόνο, οπότε οι άνδρες αξιολογούσαν γυναίκες και οι γυναίκες άνδρες.

Συμφώνα λοιπόν με τα ευρήματα της παρούσας μελέτης, οι καλύτεροι εραστές είναι οι Αμερικανοί αφού τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες από τις ΗΠΑ συγκέντρωσαν 8 βαθμούς. Όσο για τους υπόλοιπους, οι ερευνητές επισημαίνουν ότι δεν πρέπει να ανησυχούν, καθώς τα αποτελέσματα που ανακοινωθήκαν είχαν να κάνουν με μέσους όρους, άλλα στην πραγματικότητα πολύ υψηλές άλλα και πολύ χαμηλές βαθμολογίες σημειωθήκαν σε όλες τις εθνικότητες. Η σεξουαλική επίδοση άλλωστε δεν μπορεί να χαρακτηρίζει το άτομο ή την εθνικότητα από τη στιγμή που επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες και κυρίως από την μοναδική εμπειρία που μοιράζονται δυο σύντροφοι σε μια δεδομένη στιγμή.

Το άρθρο επιμελήθηκε ο Κ.Κωνσταντινίδης, Χειρουργός, Ουρολόγος-Ανδρολόγος, Πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών, www.andrologia.gr

Πηγή: zougla.gr

Διαβάστε επίσης