Site icon Hallocy

Διπλό φονικό στη Λευκωσία: Εξετάστηκε ο γιος του ζευγαριού – Καταγγελίες Ματσάκη

– Ιατροδικαστική εξέταση στον 15χρονο γιο του ζεύγους στην παρουσία Αντωνίου, Σπηλιωπούλου και Ματσάκη – Μάριος Ματσάκης: «Οι Αρχές δεν μου επιτρέπουν να διενεργήσει αυτοψία στη σκηνή» – Διπλή απόρριψη στο αίτημα του ιατροδικαστή που εκπροσωπεί την οικογένεια
Ιατροδικαστική εξέταση στον 15χρονο γιο του ζεύγους που βρέθηκε δολοφονημένο στην οικία του στον Στρόβολο την περασμένη Πέμπτη, διενεργήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 22 Απριλίου. Παρόντες ήταν οι ιατροδικαστές Ελένη Αντωνίου και Χαρά Σπηλιωπούλου καθώς και ο Μάριος Ματσάκης εκ μέρους της οικογένειας.

Σε δηλώσεις του στο SigmaLive, o Μάριος Ματσάκης κατήγγειλε ότι οι Αρχές δεν του επιτρέπουν να διενεργήσει αυτοψία στη σκηνή, αίτημα το οποίο ο ίδιος υπέβαλε. Σήμερα επανήλθε με νέο αίτημα μέσω δικηγόρου και με οδηγίες όπως αναφέρει από την Γενική Εισαγγελία, δεν του επιτράπηκε και πάλι να διενεργήσει αυτοψία.

Ο κ. Ματσάκης κατήγγειλε επίσης πως μόλις σήμερα ολοκληρώθηκαν εξετάσεις στο πλαίσιο της έρευνας που κανονικά θα έπρεπε να είχαν γίνει από την πρώτη μέρα του εγκλήματος.

newsit.com.cy

Exit mobile version