Site icon Hallocy

Διπλό φονικό Στροβόλου: Η ανάλυση του προφίλ του δράστη η των δραστών – Βίντεο

Με το σταγονόμετρο δημοσιεύονται τα νέα στοιχεία αναφορικά με την υπόθεση του φονικού στο Στρόβολο ενώ όλα δείχνουν ότι η αστυνομία εξετάζει συγκεκριμένα σενάρια για το πρωτοφανές έγκλημα που έλαβε χώρα την περασμένη πέμπτη.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι τα αποτελέσματα της δεύτερης νεκροτομής που διήρκεσε πέραν των τεσσάρων ωρών και διενεργήθηκε χθες από την Ελλαδίτισσα ιατροδικαστή Χαρά Σπηλιωπούλου και διήρκεσε από τις τέσσερις ως τις οκτώ και μισή, δεν έχουν ακόμη δοθεί στη δημοσιότητα αφού η ίδια ζήτησε να ενημερωθεί για διάφορα άλλα ζητήματα για να έχει ολοκληρωμένη εικόνα και ακολούθως θα ενημερώσει τις ανακριτικές αρχές για τα πορίσματά της.

Αυτό, πάντως, που μένει να ξεκαθαρίσει είναι το γεγονός ότι κατά την πρώτη ιατροδικαστική εξέταση- σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Πολίτης” διαφάνηκε ότι ο φόνος διεπράχθη με ένα μαχαίρι και από ένα μόνο άτομο.

Το γεγονός αυτό έρχεται σε αντιδιαστολή με τα όσα δήλωσε ο θετός γιος των δολοφονηθέντων ο οποίος υποστήριξε ότι οι δολοφόνοι ήταν δύο.

Γεγονός που καταδεικνύει ότι η δέυτερη ιατροδικαστική εξέταση θα ρίξει άπλετο φως και ως προς τις αναφορές του 15χρονου.

Πρωτοφανής υπόθεση

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο ίδιος ο Αρχηγός της Αστυνομίας επισκέφθηκε τον τόπο του φρικτού εγκλήματος και χαρακτήρισε την υπόθεση ως πρωτοφανή και τόνισε τη θέληση της Αστυνομίας για πλήρη εξιχνίαση της.

«Πρόκειται για μια πολύ δύσκολη υπόθεση, που συνέβη κάτω από πολύ ιδιάζουσες συνθήκες», είπε, προσθέτοντας πως «γι’ αυτό το λόγο έχουμε μεριμνήσει να έχουμε στη διάθεσή μας όλη την αναγκαία εμπειρογνωμοσύνη, τόσο σε ανακριτικό, όσο και σε επιστημονικό επίπεδο».


Exit mobile version