Site icon Hallocy

Συγκλονίζει Κύπριος παρουσιαστής του Alpha με τα γράμματα του νεκρού παππού του

Μια συγκλονιστική και συνάμα συγκινητική ανάρτηση έκανε δημοσιογράφος και παρουσιαστής του Alpha, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.
Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στον θάνατο του παππού του και τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τα προβλήματα της υγείας του. Όπως εξιστόρησε ο παρουσιαστής, ο παππούς του φοβόταν πολύ για την υγεία του και σε κάποιες περιπτώσεις άγγιζε τα όρια του «κατά φαντασίαν ασθενή». Έτσι, έγραφε γράμματα στο γιατρό του τα οποία βρήκαν δύο μήνες μετά τον θάνατο του.

Διαβάστε αυτούσια την ανάρτηση του:
«Περίεργα παιχνίδια που παίζει ο ανθρώπινος νους…Πέρασαν σχεδόν δυο μήνες από τη μέρα που αποχαιρετήσαμε τον αγαπημένο μου παππού Σάββα. Πριν λίγες μέρες η αδελφή της μάνας μου βρήκε κάτι χειρόγραφα σημειώματα του παππού τα οποία απευθύνονταν στον »γιατρό» του. Με «παραγγελίες» ειδικών εξετάσεων και άλλα πολλά. Πάντοτε είχε άγχος για την υγεία του αγγίζοντας τα όρια του «κατά φαντασίαν ασθενή» σε πολλές περιπτώσεις. Μια ζωή συνοδευόμενη από ένα άγχος που είχε καρφωθεί στο μυαλό του. Ένα συνεχές »φλερτ» με νοσοκομεία, γιατρούς και φάρμακα. Ήταν δεν ήταν άρρωστος. Εκείνο το »κάτι έχω» που δεν ξέρω αλλά νομίζω πως είναι εκεί. Τελικά όλα ήταν ανούσια καθώς ο γεροΣαββας μας έφυγε πλήρης ημερών και με έναν τρόπο που ο κάθε άνθρωπος θα ήθελε. Αθόρυβα και αδιαμαρτύρητα. Όπως και να έχει, μας λείπει και η ιστορία του έχει πολλά ηθικά διδάγματα για τη ζωή και το θάνατο. Και ειδικά το να ζούμε το σήμερα καθώς το αύριο δεν είναι δεδομένο» έγραψε ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος του Alpha Κύπρου, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου.

Δείτε τις φωτογραφίες

http://blogs.gossip-tv.gr

Exit mobile version