Site icon Hallocy

Θα πάθετε πλάκα – Δεν θα τον αναγνωρίσετε: Κύπριος δημοσιογράφος έχασε 45 κιλά και κάνει μόντελινγκ

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Πώς κατάφερε να χάσει 45 κιλά ο νεαρός δημοσιογράφος; Στην οθόνη του υπολογιστή μου έχω δυο εικόνες. Και στις δυο θεωρητικά είναι το ίδιο πρόσωπο. Πρακτικά οι εικόνες μεταξύ τους δεν έχουν σχεδόν καμία σχέση. Και λέω σχεδόν διότι μόνο τα μάτια μένουν ίδια. Αυτά τα μαύρα μάτια με το σπινθηροβόλο βλέμμα.

Στη μια εικόνα βλέπω έναν άντρα παχύ, ψηλό βέβαια, με ένα ντροπαλό ύφος, πιο αγορίστικο θα έλεγα, χωρίς ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση. Αλλά παχύ. Στην άλλη βλέπω έναν άντρα γεμάτο αυτοπεποίθηση, που ατενίζει το μέλλον με δύναμη, πίστη και θέληση. Έναν ωραίο άντρα, ψηλό και αδύνατο. Όπως είπαμε και στην αρχή, είναι το ίδιο πρόσωπο. Βλέπετε πόσα αλλάζουν όταν αλλάζει και το σώμα μας;

Και τι εννοώ. Δε χρειάζεται να είμαστε όλοι αδύνατοι, γυμνασμένοι, και με τέλεια σώματα. Φυσικά και δε χρειάζεται γιατί ο καθένας μας είναι μοναδικός. Δεν είναι έγκλημα να έχουμε παραπάνω κιλά. Το θέμα όμως είναι πόσα παραπάνω κιλά έχουμε; Το να έχουμε 5-10 κιλά παραπάνω δεν είναι κακό, δεν δυσκολεύει τη ζωή μας, την υγεία μας (όταν δεν διατρέχει κίνδυνος από ύπαρξη κάποιας ασθένειας), αρκεί εμείς οι ίδιοι να νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας και τα παραπάνω κιλά μας. Όταν τα παραπάνω κιλά όμως είναι 45 τότε το θέμα αλλάζει. Και στην περίπτωση του Νικόλα Μουσικού άλλαξε ριζικά.

Ο Νικόλας Μουσικού είναι ένα νέο παιδί με όνειρα, είναι δημοσιογράφος και διατηρεί το δικό του blog. Αγαπάει τη δημοσιογραφία και πρόσφατα το μόντελινγκ. Και λέω πρόσφατα γιατί αφότου έχασε τα περιττά κιλά οι προτάσεις στον χώρο του μόντελινγκ άρχισαν να πέφτουν βροχή με τον ίδιο να κλείνει τη μια συνεργασία πίσω από την άλλη, για καμπάνιες και διαφημίσεις με γνωστές εταιρίες.

Τι είναι αυτό που ώθησε το Νικόλα να πάρει τη ζωή που του ανήκει στα χέρια του; Η θέληση για μια ομορφότερη ζωή, η θέληση για μια υγιέστερη ζωή. Πάνω απ’όλα πρέπει να σκεφτούμε την υγεία μας σε τέτοιες περιπτώσεις. Και μετά να σκεφτούμε πώς θα είναι η ζωή μας με τόσα κιλά παραπάνω αν θα τα διατηρίσουμε και πώς θα είναι χωρίς αυτά αν θα τα χάσουμε; Σαφέστατα καλύτερη. Πιο εύκολη σε όλα, στο ότι δε θα δυσκολεόμαστε να κινηθούμε, να αναπνεύσουμε, να κάνουμε δουλειές κτλ.

Ο Νικόλας έβαλε στόχο ζωής να χάσει τα κιλά και κατάφερε να χάσει 45 ολόκληρα κιλά, είναι παράδειγμα προς όλους ότι είναι εφικτό να χαθούν τόσα κιλά. Αλλά πώς μπορούν να χαθούν θα ρωτήσει κανείς. Η λύση είναι να έχουμε πάνω απ’ολα πίστη στον εαυτό μας ότι θα τα καταφέρουμε. Η άσκηση και η γυμαστική μαζί με διατροφή και συνεργασία με έναν καλό διατροφολόγο κάνουν θαύματα. Ο Νικόλας έκανε την άσκηση μέρος της καθημερινότητάς του, έκανε το διατροφολόγο τον καλύτερο φίλο του και η ζωή του άλλαξε ριζικά. Όλοι μπορούμε. Αρκεί να το θέλουμε.

ΤΟ ΠΡΙΝ

Το μετά

Πηγή: tvonenews.com.cy

Exit mobile version