Site icon Hallocy

Διπλό φονικό στη Λευκωσία: Ραγδαίες εξελίξεις! «Σπάει» το τραπεζικό απόρρητο – Στο μικροσκόπιο τα κινητά τηλέφωνα

– Ενισχύεται η ανακριτική ομάδα που διερευνά την υπόθεση – Οι προσθήκες αναμένεται να βοηθήσουν στο τομέα των καταθέσεων, οι οποίες ήδη έχουν φτάσει τις 60 και ενδεχομένως να αγγίξουν τις 100 – Νέες έρευνες για να εντοπιστεί το όπλο του εγκλήματος, χωρίς αποτέλεσμα
Ραγδαίες εξελίξεις όσον αφορά τη διπλή δολοφονία στον Στρόβολο, καθώς μετά από οδηγίες του Αρχηγού Αστυνομίας ενισχύεται η ανακριτική ομάδα που διερευνά την υπόθεση. Συγκεκριμένα, η ομάδα ενισχύθηκε από μέλη που αποσπάστηκαν από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων του Αρχηγείου Αστυνομίας και την ομάδα που διερευνά την κατάρρευση της κυπριακής οικονομίας. Οι προσθήκες αναμένεται να βοηθήσουν κυρίως στο τομέα των καταθέσεων, οι οποίες ήδη έχουν φτάσει τις εξήντα.

Σύμφωνα με το βραδινό δελτίο ειδήσεων του Σίγμα, σήμερα πραγματοποιήθηκε νέα σύσκεψη στο Αρχηγείο της Αστυνομίας, όπου έγινε ανασκόπηση του μαρτυρικού υλικού και των αποτελεσμάτων των επιστημονικών εξετάσεων και τεκμηρίων. Παράλληλα, και σήμερα υπήρξαν έρευνες στη σκηνή του εγκλήματος σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί το φονικό όπλο, χωρίς αποτέλεσμα.

Επιπλέον, αξιολογήθηκαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται και η άρση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων και του τραπεζικού απόρρητου του ζεύγους προκειμένου να υπάρξουν απαντήσεις και σε σενάρια που προέκυψαν τις τελευταίες ώρες.

Με πληροφορίες από Σίγμα TV/ΡΙΚ

Exit mobile version