Site icon Hallocy

Διπλό φονικό στη Λευκωσία: Αποκαλύψεις-ανατροπή για τον 15χρονο – Τι λέει η θεία του – Βίντεο

Στον ελλαδικό τηλεοπτικό σταθμό Star μίλησε η θεία του 15χρονου γιου του δολοφονηθέντος ζευγαριού στον Στρόβολο.
Η Έλένη Χατζηγεωργίου, αδερφή του 60χρονου Γιώργου Χατζηγεωργίου, σχολίασε χαρακτηριστικά για την κατάσταση του παιδιού: «Ας πούμε ότι έχει περάσει καλύτερες μέρες, πολύ καλύτερες μέρες». Όταν ρωτήθηκε στο κεντρικό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού για το αν το παιδί παρακαλουθείται από ψυχολόγο, απάντησε: «Προσπαθούμε, προσπαθούμε»

Υπενθυμίζεται πως ο 15χρονος γιος πρόβαλε τη θέση ότι οι κουκουλοφόροι, που εισήλθαν στο σπίτι της οικογένειας, αφού τον διαβεβαίωσαν ότι δεν θα του κάνουν κακό, τον κλείδωσαν σε μικρή αποθήκη από την οποία κατάφερε να αποδράσει και να καταφύγει σε γειτονικό σπίτι. Ο μικρός υποστήριξε ότι κατάφερε να «ανοίξει» δύο φύλλα από την πόρτα αλουμινίου της αποθήκης, έφτασε το κλειδί και μπόρεσε να ξεκλειδώσει. Σε αυτή την κίνησή του απέδωσε και το γδάρσιμο που έφερε στο πάνω μέρος της δεξιά του παλάμης. Ο έφηβος, χωρίς να φέρει επαρκή ρουχισμό, βρήκε καταφύγιο σε γειτονικό σπίτι.

Στο μεταξύ, ο ιατροδικαστής κ. Ματσάκης φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» του Σίγμα, όσο και στο 3ο πρόγραμμα του ΡΙΚ ανέφερε ότι με βάση τα νεκροτομικά ευρήματα, τα ευρήματα από την εξέταση του 15χρονου γιου της οικογένειας, ο οποίος τυγχάνει και μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας του άγριου φονικού, αλλά και από την αυτοψία, που διενήργησε εν τέλει μετά από 7 ημέρες χθες στο σπίτι, θεωρεί βεβαία την αθωότητα του παιδιού.

Παράλληλα, επιβεβαίωσε ως αληθή όλα όσα ο 15χρονος ανέφερε είπε στους ανακριτές, με τον κ. Ματσάκη, να αναφέρει πως πρόκειται για ληστεία που πήγε στραβά, οδηγώντας στη δολοφονία του ζεύγους.

Τέλος εξέφρασε, την εκτίμηση ότι οι δράστες, σύμφωνα με την μαρτυρία και του 15χρονου, πρέπει να ήταν δύο, αναφέροντας πως έχει στην διάθεσή του επιβεβαιωτικά στοιχεία περί τούτου, και πως παραμένει στην διάθεση των Αρχών για να τους τα διαθέσει, συμπληρώνοντας πως «αν ο δεύτερος μας ακούει, είπε, καλά θα κάνει να παραδοθεί».

www.newsit.com.cy

Exit mobile version