Παρασκευή, 12 Αυγούστου

Avicii: Σοκαριστικό βίντεο λίγο πριν πεθάνει: Δεν μπορούσε να κρατήσει τα μάτια του ανοικτά! – Βίντεο

Σοκαριστικό video!
Σε απόσπασμα από πρόσφατο ντοκιμαντέρ για τον Avicii, φαίνεται ο DJ σε τέτοια κατάσταση που δεν μπορεί να κρατήσει ανοιχτά τα μάτια του. Αγωνίζεται για να καταφέρει να έχει ανοιχτά τα μάτια του.

Αυτό ενώ προσπαθεί να υποστηρίξει το άκρως απαιτητικό πρόγραμμά του. Στο ντοκιμαντέρ Avicii: True Stories, που έκανε πρεμιέρα 6 μήνες πριν από τον αιφνίδιο θάνατό του, αποκαλύπτεται μια άλλη πλευρά του.

Ο Avicii φαίνεται να ενημερώνει τους μάνατζερ και τους συνεργάτες του για την απόφασή του να σταματήσει τις εμφανίσεις του. Μια απόφαση που λίγο αργότερα αποκάλυψε και στους θαυμαστές του.

Ενώ βρίσκεται στο αυτοκίνητο με συνεργάτες του, ο Avicii αγωνίζεται να κρατήσει ανοιχτά τα μάτια του. Ο συνεργάτης του τον ρωτά αν μπορεί να δεσμευτεί για 30λεπτες τηλεφωνικές συνεντεύξεις σε ραδιοφωνικούς σταθμούς. Με στόχο να διαβεβαιώσουν τους θαυμαστές του ταλαντούχου DJ πως θα επιστρέψει.

Ο δημιουργός του Wake Me Up έκανε μια μεγάλη παύση. Τα μάτια του κλείνουν. Απάντησε όμως θετικά. Ο νεαρός καλλιτέχνης στο συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ δήλωνε ότι θα πεθάνει αν δεν σταματήσει τις εμφανίσεις!

Διαβάστε επίσης