Site icon Hallocy

Διπλό φονικό: Αυτό είναι το προφίλ του 33χρονου που ομολόγησε την εμπλοκή του – «Ήταν συμπαθής κι αγαπητός»

– Είχε εργαστεί παλαιότερα στην οικία που διεπράχθη το ειδεχθές διπλό φονικό του ζεύγους, επιδιορθώνοντας τα παράθυρα – Είχε προβλήματα από την παιδική του ηλικία, ενώ είχε μεγαλώσει με τον παππού και την γιαγιά του – Τι δηλώνει άτομο που τον γνώριζε και η κατρακύλα με τα ναρκωτικά

Ο ίδιος ο 33χρονος Λ.Τ. από προάστιο της Λευκωσίας παραδέχθηκε χθες ενώπιον δικαστηρίου, την ως έναν βαθμό εμπλοκή του, χωρίς αυτή να προσδιορίζεται, στο διπλό φονικό της οδού Ζαλόγγου, στις 19/4, με αποτέλεσμα πλέον τα φώτα της δημοσιότητας να πέσουν πάνω του.

Σύμφωνα με τον Φάνη Μακρίδη και την ιστοσελίδα tothemaonline.com, ο 33χρονος είχε μια ομολογουμένως δύσκολη παιδική ηλικία, αφού ήδη από τα πρώτα χρόνια της ζωής του, αυτή δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα. Άτομο που τον γνωρίζει δήλωσε στην εν λόγω ιστοσελίδα πως «Ήταν ένα παιδί με προβλήματα, αλλά δεν έδειχνε σημάδια παραβατικής συμπεριφοράς».

Καλά ενημερωμένες πηγές αναφέρουν πως το παιδί μεγάλωσε με τον παππού και την γιαγιά του και στα σχολικά χρόνια ουδέποτε εξεδήλωσε επιθετική συμπεριφορά ή είχε συμπεριφορά ατίθαση και προβληματική, με το άτομο που τον εγνώριζε να δηλώνει πως «Ήταν συμπαθής κι αγαπητός».

Σε κάθε περίπτωση, σε κάποιο δεδομένο σημείο της ζωής του φαίνεται να διαπιστώνεται η εμπλοκή του με ναρκωτικά και βάσει αστυνομικών πλέον αναφορών, φαίνεται πως είχε αρχίσει έκτοτε η κατρακύλα, με ληστείες, διαρρήξεις και εμπλοκή σε υποθέσεις ναρκωτικών.

Κάπως έτσι ένας άνθρωπος που κάποτε έμοιαζε με το παιδί της διπλανής πόρτας άρχισε σταδιακά αλλά στεθερά να ρέπει προς την εγκληματική δράση, με αποκορύφωμα τα όσα τραγικά έλαβαν χώρα τα χαράματα της Πέμπτης προς Παρασκευή (19-20/4) στην οικία του αγρίως δολοφονημένου ζεύγους με τραγικό μάρτυρα τον 15χρονο γιο τους.

Exit mobile version