Δευτέρα, 15 Αυγούστου

Εντοπίστηκαν μαχαίρι και ρούχα του δράστη του άγριου φονικού! Ο 15χρονος αναγνώρισε τον 33χρονο

Για κατάθεση κλήθηκε ο 33χρονος ύποπτος το απόγευμα της Παρασκευής σχετικά με το διπλό φονικό του Στροβόλου. Η Αστυνομία φαίνεται να στρέφεται στην αναζήτηση κι άλλου προσώπου για το οποίο φαίνεται να υπάρχουν πληροφορίες για εμπλοκή στο φονικό στον Στρόβολο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 33χρονος στην κατάθεσή του φέρεται να υπέδειξε στους ανακριτές που βρίσκεται το φονικό μαχαίρι. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, που δεν έχουν επιβεβαιωθεί από την Αστυνομία, οι ανακριτές φαίνεται να εντόπισαν το φονικό όπλο αλλά και τα ρούχα του δράστη στο πατρικό του σπίτι.

Το μεσημέρι της Παρασκευής ο 15χρονος γιος του άτυχου ζεύγους μετά την κατάθεση που έδωσε στην Αστυνομία, αναγνώρισε τον 33χρονο ύποπτο ως το πρόσωπο που είδε το βράδυ του διπλού φονικού.

Χθες ο επικεφαλής των ανακρίσεων της υπόθεσης, υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας Κουμέτος Κουμέτου, αναφερόμενος στο έργο των ανακριτών πέραν από τις καταθέσεις, 90 τον αριθμό, είπε πως αναζητείται άλλο πρόσωπο το οποίο εικάζεται πως είναι συνεργάτης του 33χρονου. Μέχρι και το μεσημέρι η μοναδική εξέλιξη που υπήρχε για το διπλό φονικό ήταν η κατάθεση του 15χρονου γιού των δολοφονηθέντων ως βασικού μάρτυρα. Επίσης αναμενόταν να γίνει αναγνωριστική παράταξη προκειμένου ο 15χρονος να αναγνωρίζει το πρόσωπο με το οποίο συνομίλησε την βραδιά του φόνου. Εξέλιξη που ενδεχομένως να αναμένεται προκειμένου να δώσει γραπτή κατάθεση.

Χθες ο υπεύθυνος της ομάδας ανακριτών είχε αναφέρει στο Δικαστήριο πως ο 33χρονος τους είπε πως σήμερα θα ανέφερε τι έγινε σε εκείνο το σπίτι εκείνο το βράδυ που σκοτώθηκαν δύο άνθρωποι μέχρι ένα σημείο, ως επίσης και ποιοι εμπλέκονται σε αυτό που έγινε και ποιος ήταν ο σκοπός και το κίνητρο. Τούτο που έγινε σχεδιάζεται τα τελευταία πέντε χρόνια, είπε στους ανακριτές ο 33χρονος ο οποίος παρουσιάστηκε στο δικαστήριο χωρίς δικηγόρο και χωρίς να φέρει καμία ένσταση στο αίτημα της Αστυνομίας για κράτηση του. «Περιμένω να δώσω κατάθεση για να σας τα πω», ανέφερε ο ύποπτος στην Αστυνομία.

Διαβάστε επίσης