Site icon Hallocy

Ενώπιον δικαστηρίου ο αδελφός και η σύντροφος του 33χρονου

– Με δυο νέες συλλήψεις ενός 23χρονου και μιας 21χρονης προχωρά η έρευνα για το διπλό φονικό στο Στρόβολο – Mετά από 5 ώρες oλοκληρώθηκε χθες η κατάθεση του 33χρονου στο ΤΑΕ Λευκωσίας, για το διπλό φονικό του Στροβόλου – Τα ρούχα του δράστη και το φονικό όπλο εντοπίστηκαν στο πατρικό σπίτι του 33χρονου στην Αγλαντζιά – Ο 15χρονος γιος του δολοφονημένου ζεύγους αναγνώρισε χθες τον 33χρονο ύποπτο
Καταιγιστικές εξελίξεις σημειώνονται στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του ζεύγους στον Στρόβολο! Ενώπιον δικαστηρίου προσάγονται αυτή την ώρα (στις 9.30 το πρωί) τα δύο άτομα που συνελήφθησαν αργά χθες βράδυ σε σχέση με το διπλό φονικό στον Στρόβολο.

Πρόκειται για τον 23χρονο αδελφό και την 22χρονη σύντροφο, του 33χρονου, οι οποίοι συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής (27/4) και ανακρίθηκαν.

Για την ίδια υπόθεση τελεί υπό οκταήμερη κράτηση και ο 33χρονος ο οποίος συνελήφθη την Τετάρτη και σύμφωνα με τα όσα κατατέθηκαν στο δικαστήριο από τον επικεφαλής των ανακρίσεων της υπόθεσης, υπεύθυνο του ΤΑΕ Λευκωσίας Κούμεττο Κουμέττου, γνωρίζει τί έγινε στο σπίτι του ζεύγους εκείνο το βράδυ και πως αυτό που έγινε σχεδιαζόταν πέντε χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 15χρονος γιος του ζεύγους έδωσε γραπτή κατάθεση χθες στο ΤΑΕ Λευκωσίας και σε παράταξη αναγνώρισε τον 33χρονο.

Επίσης η Αστυνομία διερευνά το ενδεχόμενο το μαχαίρι και τα ρούχα που εντοπίστηκαν χθες σε συγκεκριμένο χώρο να σχετίζονται με το διπλό φονικό.

Χθες ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης είχε δηλώσει ότι οι έρευνες βρίσκονται σε καλό δρόμο και ότι αναμένονται τα αποτελέσματα επιστημονικών εξετάσεων σε τεκμήρια που παραλήφθηκαν.

Χθες…
Κατέθεσε ο 33χρονος ύποπτος
Ο 33χρονος γύρω στις 15:00 της Παρασκευής κλητεύθηκε για κατάθεση στα γραφεία του ΤΑΕ Λευκωσίας, για το διπλό φονικό του Στροβόλου, η οποία ολοκληρώθηκε έπειτα από πέντε ώρες και θα συνεχιστεί σήμερα Σάββατο (28/4).

Η κατάθεση του 33χρονου έγινε μετά τη συμπλήρωση της κατάθεσης του 15χρονου γιου των θυμάτων και σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο» ο ύποπτος κατονόμασε και δεύτερο άτομο ως τον συνεργό του, αλλά και τρίτο πρόσωπο για εμπλοκή στην υποθεση δολοφονίας.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η Αστυνομία να προχωρήσει σε δυο νέες συλλήψεις και συγκεκριμένα πρόκειται για τον 23χρονο αδερφό και την 21χρονη συμβία του 33χρονου. Οι έρευνες σημειώνει η Αστυνομία γύρω από την υπόθεση συνεχίζονται.

Να θυμίσουμε ότι προχθες, στο δικαστήριο ο 33χρονος ισχυρίστηκε ότι σχεδιάζονταν η διάρρηξη εδώ και πέντε χρόνια και ότι ξέρει ποιοι εμπλέκονται στην υπόθεση, αλλά και ποιος ήταν ο σκοπός και το κίνητρό τους.

Οι διωκτικές Αρχές οδηγήθηκαν στον ύποπτο μετά την ταυτοποίηση γενετικού υλικού σε δύο τεκμήρια, τα οποία εντοπίστηκαν στη σκηνή του φόνου. Μεταξύ των τεκμηρίων και ένα ζευγάρι παπούτσια τα οποία ο 33χρονος παραδέχθηκε ότι είναι δικά του.

Αναγνώρισε ο 15χρονος τον 33χρονο
Τον 33χρονο που τελεί υπό 8ήμερη κράτηση ώς ύποπτος για την υπόθεση του διπλού φονικού στον Στρόβολο αναγνώρισε χθες το μεσημέρι, σε αναγνωριστική παράταξη, ο 15χρονος γιος του δολοφονημένου ζεύγους.

Επίσης, ο 15χρονος φέρεται να αναγνώρισε τον 33χρονο ως το άγνωστο πρόσωπο το οποίο του ανέφερε να μην φοβάται και ότι δεν θα του έκανε κακό καθώς και το ότι σκότωσε τους γονείς του.

Να θυμίσουμε ότι χθες λίγο πριν τις εννέα το πρώι μετέβη στο ΤΑΕ Λευκωσίας και έδωσε γραπτή κατάθεση ως βασικός μάρτυρας ο 15χρονος γιος του ζεύγους Γιώργου Χατζηγεωργίου και Ντίνας Σεργίου, οι οποίοι δολοφονήθηκαν στο σπίτι τους στον Στρόβολο την περασμένη εβδομάδα.

Ο γιος των θυμάτων προσήλθε στους ανακριτές συνοδευόμενος από παιδοψυχίατρο και οικεία του πρόσωπα, με τον δικηγόρο της οικογένειας, Γιώργο Παπαϊωάνου, ο οποίος δεν ήταν παρών στην κατάθεση, να δηλώνει ότι «ο ανήλικος στοχοποιήθηκε άδικα».

www.newsit.com.cy

Exit mobile version