Site icon Hallocy

Ενώπιον δικαστηρίου το πρωί οι δύο συλληφθέντες για το διπλό φονικό

Ενώπιον δικαστηρίου προσάγονται στις 9.30 το πρωί τα δύο άτομα που συνελήφθησαν αργά χθες βράδυ σε σχέση με το διπλό φονικό στον Στρόβολο.

Πρόκειται για έναν 23χρονη και μια 22χρονη. Για την ίδια υπόθεση τελεί υπό οκταήμερη κράτηση ένας 33χρονος ο οποίος συνελήφθη την Τετάρτη και ο οποίος σύμφωνα με τα όσα κατατέθηκαν στο δικαστήριο από τον επικεφαλής των ανακρίσεων της υπόθεσης, υπεύθυνο του ΤΑΕ Λευκωσίας Κούμεττο Κουμέττου, γνωρίζει τί έγινε στο σπίτι του ζεύγους εκείνο το βράδυ και πως αυτό που έγινε σχεδιαζόταν πέντε χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 15χρονος γιος του ζεύγους έδωσε γραπτή κατάθεση χθες στο ΤΑΕ Λευκωσίας και σε παράταξη αναγνώρισε τον 33χρονο.

Επίσης η Αστυνομία διερευνά το ενδεχόμενο το μαχαίρι και τα ρούχα που εντοπίστηκαν χθες σε συγκεκριμένο χώρο να σχετίζονται με το διπλό φονικό.

Χθες ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης είχε δηλώσει ότι οι έρευνες βρίσκονται σε καλό δρόμο και ότι αναμένονται τα αποτελέσματα επιστημονικών εξετάσεων σε τεκμήρια που παραλήφθηκαν.

Εξάλλου στις 11 το πρωί προσάγεται ενώπιον δικαστηρίου ένας 29χρονος που συνελήφθη χθες για το φόνο της συνταξιούχου εκπαιδευτικού στην Αγλαντζιά.

(ΚΥΠΕ/ΚΧΡ/ΜΚ)

Exit mobile version