Site icon Hallocy

Power Of Love: Ο Παναγιώτης έμαθε ότι η Άννα μιλούσε κρυφά με τον πρώην της… Η εξέλιξη δεν ήταν και τόσο καλή! (Βίντεο)

Μία βόμβα πέταξε στο Gala του Power Of Love η Μαρία Μπακοδήμου φέρνοντας αναστάτωση στον Παναγιώτη.

“Άννα δέχθηκες πρόταση γάμου εκτός παιχνιδιού από άλλον;”, ήταν η ερώτηση της Μαρίας με την Άννα να απαντάει καταφατικά και να εξηγεί:

«O Παναγιώτης δεν το ήξερε όταν είχε συμβεί. Μετά από αυτό αρχίσαμε να ανοιγόμαστε με τον Παναγιώτη. Δεν είχαμε χωρίσει επίσημα. Του είχα ζητήσει χρόνο να γυρίσω στην Ελλάδα για να ηρεμήσω. Ζούσαμε μαζί στο εξωτερικό. Όταν γύρισα στην Ελλάδα, πήρα την απόφαση ότι δεν θέλω να συνεχίσω μαζί του και μπήκα στο παιχνίδι. Αυτός όταν είδε όλα αυτά στο παιχνίδι, το είδε από τα social media, αλλά δεν καταλαβαίνει τι λέμε. Την πρώτη εβδομάδα αφότου επέστρεψα στο παιχνίδι, ήρθε εδώ στην Τουρκία και είχε συμβεί αυτό το σκηνικό. Τότε ήρθε και μου είπε “φύγε από το παιχνίδι, φύγε τώρα”», είπε η παίκτρια χαρακτηριστικά – Δείτε το απόσπασμα: (παρακάτω από το βίντεο ακολουθεί και η συνέχεια)

Ο Παναγιώτης από την άλλη δεν το πήρε καθόλου θετικά αυτό που έγινε και ξέσπασε λέγοντας: “Εγώ και η άλλη από την άλλη άκρη της γης να ερχόταν δεν θα δεχόμουν να την δω αν ήμουν αλλού! Από εκεί και πέρα όπως δεν θα μου άρεσε αν το έκανε κάποιος άλλος, δεν μου άρεσε που το έκανε και η Άννα! Δεν ξέρω…την Άννα δεν την έχω πιέσει με τίποτα, εγώ δεν ήξερα ότι είχε επικοινωνία με τον πρώην της τότε! Εμένα αυτό δεν μου αρέσει! Την δικαιολογώ που στην αρχή της γνωριμίας μας το έκανε, από την άποψη ότι δεν ειχαμε δεθεί, αν γινόταν τώρα… σίγουρα θα είχαμε ανατροπές με την Άννα!” – Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Exit mobile version