Site icon Hallocy

Φόνοι Στροβόλου-Αγλαντζιάς: Δυο νέες συλλήψεις για τις δύο δολοφονίες που συγκλόνισαν το παγκύπριο

– Οι δύο νέες συλλήψεις για τα φονικά στη Λευκωσία έγιναν το βράδυ του Σαββάτου 28/4 – Για το διπλό φονικό του Στροβόλου συνελήφθη 22χρονο πρόσωπο – Για το φόνο της 80χρονης στην Αγλαντζιά συνελήφθη μια 34χρονη – Και τα δύο πρόσωπα αναμένεται να παρουσιαστούν σήμερα (29/4) ενώπιον του δικαστηρίου για να εκδοθεί αίτημα προσωποκράτησής τους

Νέες εξελίξεις έρχονται τα ξημερώματα της Κυριακής καθώς η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύο υπόπτων σχετικά με τις δύο δολοφονίες που διαπράχθηκαν τις δύο περασμένες εβδομάδες, η πρώτη στο Στρόβολο και η δεύτερη στην Αγλαντζιά.

Συγκεκριμένα, σε σχέση με το διπλό φονικό του Στροβόλου, του καθηγητή Γιώργου Χατζηγεωργίου και της συζύγου του Ντίνας Σεργίου, που διαπράχθηκε στις 19 Απριλίου, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 22 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Για την ίδια υπόθεση τελούν υπό κράτηση ακόμη τρία πρόσωπα ηλικίας 33, 22 και 23 ετών.

Την ίδια ώρα, με ανάρτηση της στο twitter η Αστυνομία ανακοίνωσε πως για το φόνο της 80χρονης συνταξιούχου εκπαιδευτικού Ανδριανής Βανέζη στην Αγλαντζιά που διαπράχθηκε στις 23 Απριλίου συνελήφθη μία 34χρονη. Για την ίδια υπόθεση τελεί υπό κράτηση ακόμη ένα πρόσωπο ηλικίας 29 ετών.

Τα δύο πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο ΤΑΕ Λευκωσίας για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τις δύο υποθέσεις και αναμένεται να παρουσιαστούν σήμερα Κυριακή (29/4) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για να εκδοθεί αίτημα προσωποκράτησης τους.

www.newsit.com.cy

Exit mobile version