Site icon Hallocy

Άβολο: Ζευγάρι της ελληνικής showbiz χώρισε οριστικά αλλά ζει ακόμα κάτω από την ίδια στέγη

Είναι πλέον οριστικό: Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Πάνος Βλάχος δεν είναι πλέον ζευγάρι. Οι δημοφιλείς ηθοποιοί που το κοινό αγάπησε και ως τηλεοπτικό ζεύγος από τη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, μετά από αρκετές προσπάθειες. Οι φήμες γύρω από το χωρισμό τους είχαν πυροδοτηθεί εδώ και αρκετό καιρό με τους ηθοποιούς να το διαψεύδουν ή να τηρούν στάση σιωπής.

Η επιστροφή στην Ελλάδα που έφερε την οριστική ρήξη: Τι συμβαίνει όταν τα σχέδια του ενός δε συμπίπτουν με του άλλου και ο κάθε ένας οφείλει να σκεφτεί τη δική του πορεία; Ο Πάνος Βλάχος εκτός από την υποκριτική, ενδιαφέρεται και για το τραγούδι και όταν πρόσφατα του δόθηκε η ευκαιρία για τον πρώτο προσωπικό του δίσκο, αποφάσισε να μην την αφήσει ανεκμετάλλευτη. Αυτό το επαγγελματικό βήμα όμως προϋπέθετε την προσωρινή επιστροφή του στην Ελλάδα που σύμφωνα με τη Real δεν έβρισκε σύμφωνη την πρώην σύντροφό του.

Ζευγάρι όχι- Συγκάτοικοι ναι: Τι κι αν δεν αποτελούν πλέον ερωτικούς συντρόφους και μετά από πολυετή σχέση αποφάσισαν να χωρίσουν; Αυτό δεν επηρέασε καθόλου τη μεταξύ τους αλληλοκατανόηση και εκτίμηση, αφού όπως όλα δείχνουν παρέμειναν φίλοι. Μάλιστα εξακολουθούν να μένουν στο ίδιο σπίτι και για πρακτικούς λόγους, ώστε να μοιράζονται τα έξοδα στο μακρινό Los Angeles.

Exit mobile version