Site icon Hallocy

Eurovision: Τι δείχνουν τα προγνωστικά για Ελλάδα και Κύπρο μετά την πρόβα

Τις εντυπώσεις των bookmakers από την πρώτη πρόβα της Γιάννας Τερζή και της Ελένης Φουρέιρα στη σκηνή της Eurovision αποτυπώνουν τα προγνωστικά, έξι ημέρες πριν τον α΄ ημιτελικό όπου οι δύο τραγουδίστριες θα διεκδικήσουν την πρόκριση.

Σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων, τόσο η Ελλάδα, όσο και η Κύπρος, θα είναι μεταξύ των δέκα χωρών που θα πάρουν το «εισιτήριο» για τον τελικό. Αναλυτικά, εκτιμάται πως θα προκριθούν οι: Ισραήλ, Τσεχία, Κύπρος, Βουλγαρία, Εσθονία, Ελλάδα, Αυστρία, Βέλγιο, Αρμενία και Λιθουανία.

Από τον β’ ημιτελικό, που θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη, αναμένεται να προκριθούν οι: Σουηδία, Νορβηγία, Αυστραλία, Ουκρανία, Ολλανδία, Μολδαβία, Δανία, Πολωνία, Ουγγαρία και Ρωσία.

Όσο για τον φετινό νικητή;
Αν και οι χώρες που θα διαγωνιστούν στον τελικό παραμένουν άγνωστες αυτή τη στιγμή, τα γραφεία στοιχημάτων ποντάρουν μαζικά στο Ισραήλ, ενώ ακολουθούν η Νορβηγία και η Γαλλία.

Σημειώνουμε πως αύριο, Πέμπτη, η Γιάννα και η Ελένη θα κάνουν ακόμα μία πρόβα στη σκηνή, προκειμένου να είναι πανέτοιμες για την πρόβα τζενεράλε και την «μεγάλη» βραδιά.

Exit mobile version