Site icon Hallocy

Λεμεσός: Συνελήφθη ο οδηγός ταξί που παρέσυρε στο θάνατο τον 30χρονο στρατιωτικό των Βάσεων – Τι έδειξε η νεκροτομή

Συνελήφθη από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων ο 60χρονος οδηγός ταξί ο οποίος τα ξημερώματα της Τρίτης (01/05) παρέσυρε με το αυτοκίνητό του έναν 30χρονο Βρετανό στρατιωτικό.
Κατάθεση στην Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, κλήθηκε να δώσει ο 60χρονος Κύπριος οδηγός ταξί, ο οποίος ενεπλάκη στο θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 30χρονο Βρετανό στρατιώτη.

Βάσει πληροφοριών της Ι. Μαντζίηπα για την ιστοσελίδα το ThemaOnline, ο οδηγός ταξί ισχυρίστηκε στην κατάθεσή του πως δεν είχε δει καν τον 30χρονο στρατιώτη.

Ο 60χρονος οδηγός ταξί εν συνεχεία αφέθη ελεύθερος προκειμένου να κλητευθεί ενώπιον δικαστηρίου αργότερα.

Θυμίζουμε πως το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 1:40 τα ξημερώματα της Τρίτης (01/05) στον δρόμο Ασώματου – Ακρωτηρίου, όταν ο οδηγός ταξί υπό συνθήκες που ακόμα διερευνώνται, παρέσυρε τον 30χρονο στρατιώτη ο οποίος εκινείτο πεζός στην ευρύτερη περιοχή.

Ο 30χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου εξέπνευσε λίγο αργότερα, ένεκα της σοβαρότητας των τραυμάτων του.

Εξάλλου, βάσει των ευρημάτων εκ της νεκροτομής η οποία διενεργήθη επί της σορού του, ο άτυχος στρατιώτης υπέστη πολλαπλές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ παράλληλα, ελήφθησαν και δείγματα ιστοπαθολικών και τοξικολογικών εξετάσεων.

Η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων συνεχίζει την διερεύνηση του συμβάντος προς διαλεύκανση των συνθηκών υπό τις οποίες έλαβε χώρα το μοιραίο για τον στρατιώτη τροχαίο.

Exit mobile version