Site icon Hallocy

Μέσα σε κουβά με χλωρίνη εντοπίστηκαν μαχαίρι και ρούχα! – Βίντεο

– Αγώνας δρόμου των ανακριτών για πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, ώστε να υπάρξει ταύτιση τεκμηρίων και επαλήθεση καταθέσεων – Ταυτοποιήθηκαν ρούχα και μαχαίρι με το DNA του 33χρονου φερόμενου ως δράστη, σύμφωνα με πληροφορίες – Με εξαίρεση την κατάθεση του 33χρονου όλες οι υπόλοιπες καταθέσεις συγκλίνουν στο ότι αυτός είναι ο δολοφόνος του ζεύγους – Νέα στοιχεία αναμένονται να φέρουν τα αποτελέσματα των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων των υπόπτων

Μέρα με τη μέρα φαίνεται πως ξετυλίγεται το κουβάρι για την εξιχνίαση του διπλού φονικού επί της οδού Ζαλόγγου με θύματα τον 60χρονο Γιώργο Χατζηγεωργίου και την 59χρονη σύζυγό του, Ντίνα Σεργίου.

Ο 33χρονος είχε κάνει χρήση ναρκωτικών πριν το μακελειό
Πλέον δύο εκ των συλληφθέντων ως εμπλεκόμενοι στο άγριο διπλό φονικό του Στροβόλου, με ανακριτική κατάθεσή τους δίνουν μια άλλη διάσταση στα όσα τραγικά έλαβαν χώρα την νύχτα της 19ης προς 20η Απριλίου, καθώς υποστηρίζουν ότι ο 33χρονος Λ.Τ. βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών δείχνοντάς τον ως τον έναν και μοναδικό δολοφόνο.

Εκ παραλλήλου, η Αστυνομία βρίσκεται σε αγώνα δρόμου, καθώς αν και η υπόθεση έχει ουσιαστικά διαλευκανθεί, εντούτοις η υπόθεση του διπλού φονικού έχει αρκετές εκκρεμότητες, αφού πρέπει να «δεθεί» το κατηγορητήριο, με τους ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας να πρέπει να επαληθεύσουν τις ανακριτικές καταθέσεις των υπόπτων, μέσω διασύνδεσής τους με τεκμήρια και λοιπές μαρτυρίες ώστε να μπορέσουν να «κλειδώσουν» τον δράστη στη σκηνή του εγκλήματος, αλλά και να διαπιστώσουν πέραν πάσης αμφιβολίας το κίνητρο που οδήγησε στο διπλό μακελειό.

Τον «δίνουν» δυό εκ των συλληφθέντων
Μέχρι στιγμής με βάση τις συγκλίνουσες μαρτυρίες της 22χρονης συμβίας του 33χρονου, αλλά και του 23χρονου ετεροθαλούς αδελφού του, καθώς και του 22χρονου που εμπλέκονται στην υπόθεση, ο 33χρονος φέρεται να είναι το πρόσωπο που δολοφόνησε άγρια με μαχαίρι τα δύο θύματα, σύμφωνα με το άρθρο του «Φιλελεύθερου».

Παρά τους περί αντιθέτου ισχυρισμούς του 33χρονου, ο οποίος έχει από την αρχή υποδείξει τον ετεροθαλή αδελφό του ως δράστη των δύο δολοφονιών, από τα μέχρι στιγμής δεδομένα της ανακριτικής διαδικασίας, δεν φαίνεται η μαρτυρία του να επιβεβαιώνεται, αλλά αντιθέτως όλα δείχνουν εκείνον ως το δράστη.

Ταυτοποιήθηκαν ρούχα και μαχαίρι με το γενετικό υλικό του 33χρονου
Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Sigma, σε πρωινή σύσκεψη στο αρχηγείο της αστυνομίας, αξιολογήθηκαν τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων, των ρούχων και του μαχαιριού που υπέδειξε ο 33χρονος και εντοπίστηκαν στο σπίτι του πατέρα του, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Αυτό λοιπόν που αναζητά η Αστυνομία είναι εάν τελικά το μαχαίρι που εντοπίστηκε είναι και το φονικό όπλο.

Να σημειώσουμε ότι τόσο τα ρούχα όσο και το μαχαίρι, εντοπίστηκαν μέσα σε κουβά με χλωρίνη και σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Sigma, διαπιστώθηκε πως ταυτοποιήθηκαν με γενετικό υλικό του 33χρονου φερόμενου ως δράστη, παρόλα αυτά δεν είναι ξεκάθαρο εάν είναι τελικά τα ρούχα και το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκαν για τη διάπραξη του φόνου.

Ο 33χρονος τελεί υπό 8ήμερη κράτηση και πρωτού εκπνεύσει το διάταγμα κράτησής του, την ερχόμενη Παρασκευή, θα πρέπει να γίνουν και εξετάσεις σε σχέση με τα τραύματα που έφεραν τα θύματα, ώστε να διαπιστωθεί εάν οι συνολικά 35 μαχαιριές προκλήθηκαν από το συγκεκριμένο μαχαίρι.

Έτσι αμέσως μετά την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων, των επιστημονικών εξετάσεων και των τεκμηρίων πραγματοποιήθηκε λήψη επιπρόσθετων επαναληπτικών καταθέσεων από τον 33χρονο, προκειμένου οι ανακριτές να διαμορφώσουν μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα

Η νέα ανάκριση του 33χρονου διήρκησε περίπου 3 ώρες και σύμφωνα με το Sigma, η ανακριτική ομάδα, δεν κατάφερε ν’ αποσπάσει νέα στοιχεία για την υπόθεση.

Ωστόσο, νέα στοιχεία αναμένονται ενδεχομένως να φέρουν τα αποτελέσματα των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων των υπόπτων, τα οποία θα έχουν στα χέρια τους τις επόμενες ώρες οι ανακριτές για να αξιολογήσουν.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Sigma:

Exit mobile version