Παρασκευή, 12 Αυγούστου

Power Of Love: Όλη η αλήθεια για την αποχώρηση της Αθηνάς! Έφυγε από το ριάλιτι;

Η Αθηνά είναι το άτομο που “λατρεύεις να μισείς” , όπως λέει και η Μπακοδήμου.

Η συγκεκριμένη παίκτρια δέχεται τον περισσότερο πόλεμο από όλους, καθώς το κοινό κάνει πολύ αρνητικά σχόλια για το πρόσωπο της.

Παρ’ όλα αυτά όμως.. την περασμένη εβδομάδα βγήκε αγαπημένη παίκτρια του κοινού. Φυσικά, όπως είπαν είχε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους αλλά και τις περισσότερες θετικές , απλώς υπερίσχυσαν οι θετικές! ΝΑΙ…. και συνεχίζουμε!

Μία φωτογραφία που είναι η Αθηνά εκτός Power Of Love, συγκεκριμένα την τσάκωσαν πριν 2 ημέρες σε γνωστό καφέ των Νοτίων Προαστίων έκανε το κοινό να χαρεί πως η Αθηνά τελικά αποχώρησε απλώς δεν έχουν προλάβει να το δουν στο επεισόδιο.

Όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, η Αθηνά και αυτή την εβδομάδα, την Παρασκευή στο Gala θα κερδίσει τα 2.500 ευρώ, προστατεύοντας ταυτόχρονα το σπίτι της.

Επομένως, αυτή την εβδομάδα δεν θα δείτε την αποχώρηση της Αθηνάς, καθώς.. βγαίνει πάλι η πιο αγαπητή παίκτρια μαζί με τον Δώρο αλλά στο τέλος κερδίζει αυτή.

Ποια η αλήθεια για τις φωτογραφίες! Η αλήθεια λοιπόν είναι… ότι οι παίκτες επιστρέφουν κάθε Σαββατοκύριακο εναλλάξ στην Ελλάδα, άντρες – γυναίκες, για να μην βρίσκονται κρυφά. Έτσι λοιπόν αυτή την εβδομάδα ήταν η σειρά των κοριτσιών να γυρίσουν, ενώ τα αγόρια έμειναν στην Τουρκία. Έτσι λοιπόν, η Αθηνά ήρθε για μίνι διακοπές λόγω Πρωτομαγιάς.

Και επειδή δεν θέλουμε να σας απογοητεύουμε στο Youweekly.gr θα σας πούμε και το άλλο! Η Αθηνά σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μας, έχει τις περισσότερες αρνητικές ψήφους, δηλαδή συνεχίζει να έχει, με χαοτική διαφορά από τις υπόλοιπες. Τώρα…. αν κατά τύχη κερδίζουν συνέχεια οι γυναίκες και αποχωρούν άντρες ή αν δεν την δείτε να φεύγει, δεν φταίμε εμείς.. Έχει προφανώς και… κοινό πολύ που την υποστηρίζει! Αλλά σίγουρα θα αποχαιρετίσει, όμως.. αυτή την εβδομάδα βγαίνει πάλι νικήτρια!

Διαβάστε επίσης