Site icon Hallocy

Power Of Love: Το ξέσπασμα της Αθηνάς: «Η μισή Ελλάδα είναι κατά μου»

Σε έξαρση η Αθηνά Χρυσαντίδου!

Ένα μονόπρακτο με τα όλα του… Κάλλιστα θα μπορούσε να γίνει σκηνή σε σαπουνόπερα. Τι το ‘θέλε ο Κυριακός να της πει ότι έχει εντελώς διαφορετική εικόνα από αυτή που έχει βγει προς τα έξω;

Πήρε φορά η ξανθιά παίκτρια και «έπαιξε» όσο καλύτερα μπορούσε! Δεν εννοούμε φυσικά ότι υποκρινόταν απλά βρήκε την ευκαιρία να πει αυτά που ήθελε! Εμείς από αυτό τον «ποταμό» κρατήσαμε δυο – τρία πραγματάκια που μας έκαναν να γελάσουμε και να θυμηθούμε ξανά πως η Αθηνά το ‘χει πολύ με την κάμερα.

«Δεν είναι περπατημένη», είπε με ύφος η Αθηνά και πραγματικά απορήσαμε… μα τόσα πράγματα έχει κάνει στη ζωή της… κι από περπάτημα άλλο τίποτα… πίστες, πασαρέλες…τηλεόραση… χαμός λέμε. Δεν μπορεί να μην έχει τις απαραίτητες εμπειρίες… Κι έπειτα ναι, ακούσαμε την επική ατάκα «η μισή Ελλάδα είναι κατά…».

Ότι τι βρε Αθηνούλα; Η μισή Ελλάδα σε παρακολουθεί και σε μισεί; Και η άλλη μισή να φανταστούμε σε λατρεύει… γιατί παραδέξου του αυτό ήθελες να πεις. Είπαμε κάνει τηλεθέαση το Power Of Lοve αλλά το παράκανες κούκλα μου!

Και το τρίτο χτύπημα ήρθε με την επική ατάκα «η αλήθεια κάποτε θα φανεί». Σαν άλλη Βίρνα Δράκου αφοσιωμένη στη δικαιοσύνη! «Δεν είμαι φονιάς εγώ, είμαι το θύμα. Θύμα δικό σου και των ομοίων σου. Εσύ με ανάγκασες να βάψω τα χέρια μου με αίμα. Η αλήθεια θα φανεί», είχε πει και η Βίρνα Δράκου, βεβαίως βεβαίως!

Για να λέμε και του στραβού το δίκιο πάντως σίγουρα θα φανεί αφού κάποια στιγμή οι κάμερες θα κλείσουν, το ριάλιτι θα τελειώσει και τότε ναι, σίγουρα η αλήθεια θα φανεί!

Ο δε Κυριακός στο τέλος της συζήτησης της είπε να κάνει υπομονή… Βαλτός… στοίχημα και σιγουράκι!

Exit mobile version