Τετάρτη, 10 Αυγούστου

Τελικός MasterChef: Η απόφαση των Ισπανών σεφ που άφησε άφωνους Χρήστο και Τιμολέοντα!

Ξεκίνησε και επισήμως ο τελικός του MasterChef με τον Τιμολέοντα Διαμαντή και τον Χρήστο Γλωσσίδη να διεκδικούν πια την κορυφή!

Οι δυο τους ταξίδεψαν στη Βαρκελώνη για την πρώτη μεγάλη δοκιμασία, έχοντας παρέα τον Σελίμ Σελτζούκ και τον Χαράλαμπο Χατζηπροδρόμου.

Αφού ξεναγήθηκαν στην πόλη, έφαγαν και ήπιαν, πέρασαν από μια πολύ απαιτητική διαδικασία.

Ο Χρήστος και ο Τιμολέων πήγαν στο φημισμένο εστιατόριο “Disfrutar”, το οποίο είναι βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin. Οι δύο διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να φτιάξουν ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πιάτο, το οποίο περιελάμβανε και την τεχνική της αντίστροφης σφαιροποίησης.

Οι τρεις Ισπανοί σεφ έμειναν αρκετά ικανοποιημένοι και παρά τις όποιες αστοχίες στα πιάτα τους, εντυπωσιάστηκαν. Η ανακοίνωσή τους, μάλιστα, άφησε τους δύο διαγωνιζόμενους άφωνους.

«Θέλουμε να σας συγχαρούμε και τους δύο. Κάνατε πολύ καλή δουλειά. Χαρήκαμε που σας είδαμε να δουλεύετε και που καταλάβαμε πόσο πολύ αγαπάτε τη μαγειρική. Και θέλουμε να σας πούμε ότι η κουζίνα του Disfrutar θα είναι πάντα ανοικτή για εσάς», είπε ο Ισπανός σεφ με τους διαγωνιζόμενους να τον κοιτούν έκπληκτοι.

Διαβάστε επίσης