Site icon Hallocy

Διπλό φονικό: Το επόμενο βήμα που θα φέρει νέες εξελίξεις. Τι θα δείξουν τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα;

Ο αρχηγός αστυνομίας διαμηνύει ότι η υπόθεση οδεύει προς πλήρη εξιχνίαση και ότι οι υπαίτιοι θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Σημειώνει παράλληλα, και αυτό είναι μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι η αλληλοεπίρριψη ευθυνών δεν συμβάλλει στην αυτοβελτίωση και καλεί τους πολίτες να συνεχίσουν να εμπιστεύονται την αστυνομία.

Όπως αποκάλυψε το Sigma χθες βράδυ, τα ενδύματα καθώς και το μαχαίρι που εντοπίστηκαν κατόπιν υπόδειξης του 33χρονου, υπόπτου ήταν βουτηγμένα σε κουβά με χλωρίνη. Το ερώτημα που προκύπτει από αυτό το στοιχείο, είναι εάν το μαχαίρι είναι και το φονικό όπλο με το οποίο ο δράστης επέφερε το θάνατο στα θύματα του.

Μια τέτοια ενέργεια, όπως αυτή της χρήσης χλωρίνης, καταδεικνύει ότι κάποιος ή κάποιοι προσπάθησαν να εξαφανίσουν ή και να καταστρέψουν στοιχεία, πράγμα το οποίο έγινε και στη σκηνή του εγκλήματος, η οποία δέχθηκε παρεμβάσεις μετά τη διάπραξη της δολοφονίας.

Συνεπώς γίνονται εξετάσεις σε σχέση με τα τραύματα που έφεραν τα θύματα, σε μια προσπάθεια ταυτοποίησης των συνολικά 35 τραυμάτων με το εν λόγω μαχαίρι. Από εκεί και πέρα πρέπει να πούμε ότι συνεχίζεται η λήψη καταθέσεων προκειμένου να εντοπιστεί ενισχυτική μαρτυρία που θα τοποθετεί ουσιαστικά πρόσωπα και γεγονότα στη σκηνή του εγκλήματος, ενώ μαραθώνιες είναι και οι ανακρίσεις των 4 υπόπτων.

Εν τω μεταξύ τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα, τα οποία μέσα από την αξιολόγηση τους, δεν αποκλείεται να αποκαλύψουν νέα στοιχεία , τα οποία ενδεχομένως θα οδηγήσουν και σε νέες καταιγιστικές εξελίξεις. Μάλιστα δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο να προκύψει και νέα σύλληψη, ενώ τέλος ν ‘αναφέρουμε ότι κάπου εκεί η ανακριτική ομάδα θα είναι σε θέση πλέον “να κλειδώσει” και τα κίνητρα που οδήγησαν στο μακελλειό της οδού Ζαλόγγου.

Exit mobile version