Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου

MasterChef – Γλωσσίδης – Διαμαντής: Τους διέλυσε ο Jocky! Τους έστησε στον τοίχο ο Κοντιζάς!

Το άγχος κατέβαλε τον Τιμολέοντα Διαμαντή και τον Χρήστο Γλωσσίδη στον τελικό του MasterChef!

Χρήστος Γλωσσίδης και Τιμολέων Διαμαντής στην δεύτερη δοκιμασία για τον τελικό του MasterChef στο Λονδίνο βρέθηκαν στο εστιατόριο του Gordon Ramsay όπου εκεί κλήθηκαν να ετοιμάσουν δύο απαιτητικά πιάτα: Ψητό περιστέρι με φυστίκι, αβοκάντο και σως μαδέρα και ένα σουφλέ με μούρα και λάιμ και παγωτό βατόμουρο.

Με μακρά εμπειρία στην κουζίνα αλλά και στην τηλεόραση ο Jocky Petrie έστειλε «αδιάβαστους» του φιναλίστ του MasterChef καταρρίπτοντας τις δικαιολογίες τους για όσα δεν πήγαν καλά με δυο τρεις σαφείς κουβέντες.

Ο Jocky έκρινε και βαθμολόγησε, ο φάκελος σφραγίστηκε και τα αποτελέσματα θα τα μάθουμε την ερχόμενη Δευτέρα στον μεγάλο τελικό. Όμως, η κατσάδα για τους δύο φιναλίστ δεν σταμάτησε εκεί. Ο Σωτήρης Κοντιζάς «έστησε στον τοίχο» τον Τιμολέοντα Διαμαντή και τον Χρήστο Γλωσσίδη βάζοντας ερωτηματικά για την επιλογή τους ως φιναλίστ μετά από αυτή την απόδοση, αλλά και για την κακή διαχείριση που έκαναν σε αυτή τη δοκιμασία.

«Φάνηκε σαν να μην δώσατε την απαραίτητη προσοχή. Ακόμα και ο chef Jocky αναρωτήθηκε που δεν κράτησε κανείς σημειώσεις. Εσείς όχι μόνο δεν κρατήσατε σημειώσεις, δεν είχατε και απορίες! Είναι εξωφρενικό αυτό το πράγμα. Και μετά ρωτούσατε ο ένας τον άλλον. Σας δίνουμε όλα τα εφόδια, όλο τον εξοπλισμό, σας φέρνουμε τους καλύτερους και δεν τους εκμεταλλεύεστε. Αυτό είναι που με ανησυχεί εμένα και λέω «σας έχει μείνει καθόλου ενέργεια;». Βρισκόμαστε στον τελικό.

Έχουμε περάσει τόσους μήνες, έχετε περάσει τόσες δοκιμασίες. Εγώ πλέον αυτό δεν το δέχομαι. Ποιο άγχος; Απλώς δώσε τον καλύτερο σου εαυτό.

Με στεναχωρεί που ενθουσιάζεστε και δίνετε τόση μεγάλη σημασία σε κάποιες τεχνικές, όχι ότι τις υποβιβάζω, αλλά που μπορεί να είναι πιο φαντεζί κι όταν ήρθατε εδώ πέρα να κάνουμε αυτά τα βασικά αλλά τέλεια.

Σκεφτείτε το καλά, γιατί εμείς ήρθαμε εδώ πέρα και είπαμε φέρνουμε τους καλύτερους και δεν ξέρω αν το βγάλατε αυτό προς τα έξω σήμερα. Μέχρι τώρα εμείς θεωρούσαμε ότι βρίσκεστε δίκαια στον τελικό. Βρίσκεστε δίκαια στον τελικό;»

 

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.