Site icon Hallocy

Γιώργος Μερκής – Άντρεα Κυριάκου: Θα γίνουν γονείς!

Το πανέμορφο μοντέλο διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της

Πρόκειται σίγουρα για ένα απο τα πιο όμορφα μοντέλα της κυπριακής showbiz. Ο λόγος για την Άντρεα Κυριάκου, η οποία τον περασμένο Ιούνιο ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Γιώργο Μερκή.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eltopia.com.cy το αγαπημένο μοντέλο και παρουσιάστρια και ο διεθνής αμυντικός του ΑΠΟΕΛ, περίπου ένα χρόνο μετά το γάμο τους, θα γίνουν γονείς.

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού τον Οκτώβρη θ’ αποκτήσει το πρώτο του παιδάκι. Το μωράκι αυτό είναι ο καρπός ενός αληθινού έρωτα και πληροφορίες μας είναι, ότι το ζευγάρι το ήθελε εδω και καιρό για να συμπληρώσει την ευτυχία του.

Να πούμε επίσης ότι η Αντρεα είναι πολύ αγαπητή στους συναδέλφους της στο νέο της ρόλο, ως αντικαταστάτρια της Ελίτας Μιχαηλίδου στο ΡΙΚ, μια επιλογή και εισήγηση της ίδιας της Ελίτας για να συμμετάσχει αρχικά μια φορά τη βδομάδα και μετά, μετά την αποχώρηση της ίδιας, καθημερινά σε μια εκπομπή ποικίλης ύλης στην απογευματινή ζώνη του ΡΙΚ.

Η Άντρεα, εκτός από μοντέλο είναι δημοσιογράφος -όχι μόνο για life style θέματα- αλλά άτομο με influence σε ένα μεγάλο κοινό νέων γυναικών ιδιαίτερα, με πλατύτερες ανησυχίες και γνώση.

Η ίδια, συνεχίζει τη δουλειά της με μεγάλη ευσυνειδησία, στην πιο τρυφερή της στιγμή, και μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Λεμεσού και Λευκωσίας. Προτεραιότητά της είναι- όπως έχει πει στο στενό της περιβάλλον- η οικογένειά της, ο συζυγός της και σύντομα και το παιδάκι της.

Τους ευχόμαστε κάθε ευτυχία!

Exit mobile version