Τετάρτη, 10 Αυγούστου

Σκάνδαλο στην Βασιλική οικογένεια! Η επιστολή του ετεροθαλή αδερφού της Μέγκαν Μαρκλ που απειλεί τον γάμο της με τον Πρίγκιππας Χάρι!

Όλα αυτά μια ανάσα πριν τον γάμο τους!
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη λίγο πριν τον γάμο της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι!

Ο ετεροθαλής αδερφός της Μέγκαν Μαρκλ, έστειλε επιστολή που ζητά να ακυρωθεί ο γάμος του βασιλικού ζεύγους. Μάλιστα δεν χαρακτηρίζει με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια την αδερφή του.

Το περιοδικό “In Touch” έφερε στο φως της δημοσιότητας το χειρόγραφό του ετεροθαλή αδερφού Τόμας, που λέει χαρακτηριστικά:

«Όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζει ο βασιλικός γάμος, γίνεται περισσότερο ξεκάθαρο ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος στην ιστορία των βασιλικών γάμων. Η Μέγκαν Μαρκλ είναι προφανές ότι δεν είναι η σωστή γυναίκα για εσάς. Είμαι μπερδεμένος, πως δεν βλέπετε την αληθινή Μέγκαν, την οποία βλέπει πλέον όλος ο κόσμος. Η προσπάθεια της να υποδυθεί την πριγκίπισσα, όπως μια ηθοποιός του Χόλιγουντ κάτω από τον μέσο όρο, έχει κουράσει…»

«Τι είδος ανθρώπου ξεκινά την καριέρα του χρησιμοποιώντας τον ίδιο του τον πατέρα μέχρι να χρεοκοπήσει και μετά τον ξεχνά με χρέη που οφείλονται κυρίως σε εκείνη; Και όταν είναι ώρα να τον ξεπληρώσει, ξεχνά τον ίδιο της τον πατέρα, σαν να μην τον ήξερε ποτέ. Είναι προφανές ότι με τη μικρή φήμη που της έδωσε το Χόλιγουντ, πήραν τα μυαλά της αέρα. Και αποκορύφωμα όλων, ότι δεν καλεί την ίδια της την οικογένεια και αντ’ αυτού καλεί εντελώς αγνώστους στον γάμο. Ποιος το κάνει αυτό; Εσύ και η βασιλική οικογένεια πρέπει να βάλετε ένα τέλος σε αυτόν τον ψεύτικο παραμυθένιο γάμο πριν να είναι πολύ αργά. Η Μέγκαν είναι η αδελφή μου. Είναι οικογένεια. Συνεπώς, ότι συμβεί εξαρτάται από την ίδια, είτε επιλέξει να ξεχάσει εμένα ή όλη την οικογένεια, ανεξαρτήτως η οικογένεια πάντα έρχεται πρώτη».

Δείτε τις φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης