Site icon Hallocy

Survivor: Έχασαν την ασυλία οι Διάσημοι-Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor 2018, οι Διάσημοι ηττήθηκαν από τους Μαχητές στο αγώνισμα ασυλίας και έτσι βρέθηκαν στην δύσκολη διαδικασία της ψηφοφορίας.

Η ήττα τους στενοχώρησε πολύ, καθώς μπήκαν δυναμικά στον στίβο μάχη και μάλιστα, σημείωσαν το σκορ 8-2.

Παρόλα αυτά, οι Μαχητές κατάφεραν να πάρουν τη νίκη παρά τη μεγάλη διαφορά που είχαν μεταξύ τους. Μετά το τέλος του αγωνίσματος, ακολούθησε η διαδικασία της ατομικής ασυλίας, την οποία κέρδισε η Εύη Σαλταφερίδου.

Αξίζει να αναφέρουμε πως MVP της εβδομάδας αναδείχθηκε η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία δήλωσε αρκετά αγχωμένη. Τα δύο κορίτσια, παίρνοντας τις ασυλίες εξαιρέθηκαν από τη διαδικασία της ψηφοφορίας.

Στην συνέχεια ακολούθησε το Συμβούλιο του Νησιού, στο οποίο διαδραματίστηκε ένας καβγάς ανάμεσα στην Εύη Σαλταφερίδου, τον Σώζων Παλαίστρο Χάρο και στον Στέλιο Κρητικό. Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε η ψηφοφορία, από την οποία προέκυψε ως πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ο Σώζων.

Η Εύη Σαλταφερίδου έδειξε ως υποψήφιο τον Στέλιο Κρητικό και η Κατερίνα Δαλάκα τον Νάσο Παπαργυρόπουλο. Έτσι, οι τρεις άντρες βρίσκονται στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο θα αποφασίσει ποιος θα αποχωρήσει.

 

Exit mobile version