Site icon Hallocy

Ενώπιον δικαστηρίου ο 33χρονος για ανανέωση διατάγματος κράτησης – Τα τραπεζικά δεδομένα του ζευγαριού «μίλησαν»

– Στο μικροσκόπιο των Αρχών τέθηκαν τα τραπεζικά δεδομένα του δολοφονηθέντος ζευγαριού, Γιώργου Χατζηγεωργίου και Ντίνας Σεργίου – Άφαντο το πορτοφόλι, αχρησιμοποίητες οι πιστωτικές κάρτες σε αυτόματη μηχανή ανάληψης μετρητών – Σήμερα θα ανανεωθεί το διάταγμα κράτησης του 33χρονου, που φέρεται ως «εγκέφαλος» του στυγερού εγκλήματος, μετά τις καταθέσεις των υπόλοιπων συλληφθέντων

Εκ νέου οδηγείται σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου ο 33χρονος ύποπτος για τη διπλή δολοφονία της 19ης Απριλίου του ζεύγους Χατζηγεωργίου, στον Στρόβολο.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος της Αστυνομίας, ο 33χρονος θα βρεθεί ενώπιον δικαστηρίου, για να ζητηθεί η ανανέωση του διατάγματος κράτησης του για άλλες οκτώ ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι για την ίδια υπόθεση έχουν συλληφθεί ο ετεροθαλής αδερφός του 33χρονου, η 21χρονη συμβία του 33χρονου και ένας 22χρονος.

Τα τραπεζικά δεδομένα
Στο μικροσκόπιο των Αρχών τέθηκαν τα τραπεζικά δεδομένα του δολοφονηθέντος ζευγαριού, Γιώργου Χατζηγεωργίου και Ντίνας Σεργίου, από τα οποία δεν προκύπτει ανάληψη μεγάλου χρηματικού ποσού πριν από τις 19 Απριλίου, όταν και διαπράχθηκε το στυγερό έγκλημα.

Παράλληλα και δεδομένου ότι δεν έχει εντοπιστεί ακόμη το πορτοφόλι του 60χρονου θύματος, το οποίο περιείχε άγνωστο χρηματικό ποσό και πιστωτικές κάρτες, διαπιστώνεται ότι ούτε αυτές χρησιμοποιήθηκαν σε αυτόματη μηχανή ανάληψης μετρητών.

Αύριο εκπνέει το 8ήμερο διάταγμα κράτησης του 33χρονου πρώτου υπόπτου, ο οποίος θα οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον του Δικαστηρίου προς ανανέωση του διατάγματος κράτησής του, κάτι που θεωρείται απολύτως βέβαιο, καθώς ήδη έχει κατατεθεί από τους υπόλοιπους 3 συλληφθέντες ότι ο δράστης της διπλής δολοφονίας είναι ο 33χρονος Λοΐζος Τζιώνη.

Αύριο αναμένεται να αποδοθούν και επισήμως τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα των τεσσάρων υπόπτων, με κυρίαρχο ζητούμενο τις μεταξύ τους επικοινωνίες προ και μετά την τέλεση του εγκλήματος. Σε κάθε περίπτωση, από πληροφορίες της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» διαπιστώνεται η συχνή επικοινωνία μεταξύ των συλληφθέντων κατά το επίμαχο χρονικό διάστημα, την ημέρα τέλεσης του διπλού φονικού.

Σημειώνεται ότι ο 33χρονος ακόμα δεν έχει κληθεί για ανάκριση, με τον ίδιο να κρατά «σκληρή γραμμή», αρνούμενος εμπλοκή στο φονικό, ενώ έχει διορίσει και δικηγόρο.

Exit mobile version