Τετάρτη, 10 Αυγούστου

Game of love: Οι πρώτες εικόνες από το reality του Ant1 – «Το κάνουν» δίπλα στην πισίνα (photo)

Είναι αληθινό. Είναι η παρακάμερα του Game of love. Ποια είναι αυτή; Μα το Nassos blog. Απο τα πρώτα κιόλας επεισόδια οι παίκτες επιδίδονται σε ζουμερές “επαφές”. Και όταν λέω επαφές εννοώ… σεξάκι.

Και μπορεί τα πλάνα αυτά να μην τα δείτε ποτέ στον αέρα μιας και η ώρα προβολής της εκπομπής θα είναι κάθε Δευτέρα Τρίτη και Τετάρτη στις 21.00, εμείς όμως καταφέραμε και εξασφαλίσαμε εικόνες… απο τις ώρες που οι παίκτες “χαλαρώνουν”… όντες και ούσες τεντωμένοι. Όταν οι κάμερες κλείνουν.

Το ζευγάρι αυτό αποφάσισε να συνευρεθεί σεξουαλικά πάνω σε ένα κρεβάτι δίπλα στην πισίνα του ξενοδοχείου, όπου και είναι κλεισμένο στο Ναύπλιο.

Το μελαχρινό κορίτσι με τα τατουάζ έχει “καβαλήσει” τον παίκτη και η συνέχεια είναι πάνω κάτω γνωστή σε όλους. Πρόκειται για τον Παναγιώτη Παρούσο. O Παναγιώτης είναι πτυχιούχος του Τμήματος Οικονομικών του Παντείου πανεπιστημίου και έχει κάνει μεταπτυχιακό στο City University of London.

Του αρέσει πολύ η γυμναστική και κύρια επαγγελματική του ασχολία είναι οι επιχειρήσεις. Παράλληλα ασχολείται με το μόντελινγκ και τις δημόσιες σχέσεις.

Είναι ζευγάρι; Έγινε ζευγάρι; Μένει να το δούμε. Α ρε Χριστόπουλε τι θα ζήσεις… το καλύτερο σου…

Image result for Παναγιώτης Παρούσος

Image result for Παναγιώτης Παρούσος

Related image

Διαβάστε επίσης