Hallocy

Καταιγιστικές εξελίξεις – Ο 33χρονος παραδέχθηκε τις δολοφονίες

– Σήμερα ενώπιον δικαστηρίου ανανεώθηκε για ακόμα 8 ημέρες το διάταγμα κράτησης του 33χρονου, που παραδέχθηκε πως είναι ο αυτουργός του στυγερού εγκλήματος – Χθες “μίλησαν” τα τραπεζικά δεδομένα – Αρχικώς ο κατά παραδοχή δράστης είχε υποδείξει ως δολοφόνο τον 23χρονο ετεροθαλή αδελφό του

Ενώπιον Επαρχιακού Δικαστηρίου προσήλθε εκ νέου ο 33χρονος ύποπτος για το διπλό φονικό του Στροβόλου στις 19 Απριλίου. Ο 33χρονος ήταν η πρώτη από τις τέσσερις συνολικά συλλήψεις που πραγματοποίησε η Αστυνομία αναφορικά με το στυγερό έγκλημα στην οδό «Ζαλόγγου 7», που συγκλονίζει για δεύτερη εβδομάδα την κοινή γνώμη.

Σήμερα αναφέρθηκε στο Δικαστήριο από τον επικεφαλής της ανακριτικής ομάδας ότι ο 33χρονος ύποπτος, παραδέχθηκε τη διάπραξη του στυγερού εγκλήματος, δίνοντας μάλιστα και λεπτομερείς περιγραφές, ενώ υπενθυμίζεται ότι στις καταθέσεις τους οι άλλοι τρεις εμπλεκόμενοι με συμμετοχή στην απόπειρα ληστείας, ανέφεραν ότι ο 33χρονος ο οποίος ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών είχε μαχαιρώσει με πολλαπλές μαχαιριές τα θύματά του.

Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία συνέλαβε τον ύποπτο μετά από σχετική πληροφορία, το βράδυ της Τετάρτης 25 Απριλίου στην Αγία Νάπα. Προφορικά είχε αναφέρει ότι γνωρίζει τα πάντα για το πώς εκτυλίχθηκε το μακελειό στην οδό Ζαλόγγου 7, δείχνοντας όμως αρχικώς ως δράστη των δολοφονικών τον 23χρονο ετεροθαλή αδελφό του. Ενώπιον Δικαστηρίου κατά το πρώτο αίτημα προσωποκράτησής του δεν έφερε ένσταση ενώ δεν είχε εκπροσωπηθεί από δικηγόρο.

Η σύλληψη του 33χρονου Λοΐζου Τζιώνη σε κάθε περίπτωση ξετύλιξε το κουβάρι μιας υπόθεσης που είχε πάρει μια εξαιρετικά περίεργη τροπή, όπου ουσιαστικά είχε στοχοποιηθεί λόγω κάκιστων χειρισμών και διαρροών ο 15χρονος γιος του ζεύγους.

Image result for Διπλό φονικό

Exit mobile version