Site icon Hallocy

Έγκλημα στην Κύπρο: «Είχε γίνει βίαιος – Φοβόμουν να τον εγκαταλείψω» λέει η σύντροφος του 33χρονου! (Βίντεο)

Ο ίδιος ομολόγησε ότι σκότωσε το ζευγάρι στο σπίτι του στον Στρόβολο

Τη στυγερή δολοφονία του ζεύγους Χατζηγεωργίου – Σεργίου στον Στρόβολο της Κύπρου ομολόγησε με γραπτή του κατάθεση χθες στην αστυνομία ο 33χρονος Λ.Τ. Το διπλό φονικό έγινε στις 19 Απριλίου μέσα στο σπίτι του ζευγαριού.

Η 22χρονη σύντροφος του 33χρονου στην κατάθεσή της ισχυρίζεται ότι βρισκόταν «φυλακισμένη». Παρόλο που γνώριζε ότι Λ.Τ αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας με αφόρητους πόνους, την κακοποιούσε.

Όπως ισχυρίστηκε στους ανακριτές, η συμπεριφορά του άλλαξε από τη χρήση κοκαΐνης και άλλων ναρκωτικών και πως η ίδια φοβόταν να τον εγκαταλείψει καθώς είχε γίνει βίαιος.

Η ίδια ισχυρίστηκε πως πριν γνωριστεί με τον κατηγορούμενο σπούδαζε σε ιδιωτικό κολέγιο και εργαζόταν για να καλύψει τα δίδακτρα. Ωστόσο ο 33χρονος την εξανάγκασε να εγκαταλείψει τις σπουδές της και να συζήσουν. Η νεαρή γυναίκα αποκάλυψε στους ανακριτές ότι ο 33χρονος το βράδυ του φόνου, όταν επέστρεψε στο σπίτι, της ανέφερε ότι είχε σκοτώσει το ζευγάρι και η ίδια δεν τον πίστεψε. Για τον λόγο αυτό την έβαλε στο αυτοκίνητο και την πήγε στον Στρόβολο για να την πείσει. Στην περιοχή βρισκόταν όμως η αστυνομία και έτσι αποχώρησαν, σύμφωνα με το star.gr.

Exit mobile version