Site icon Hallocy

Φονικό στην Κύπρο – Ποιος κακοποιούσε ποιον σεξουαλικά; Η κατάθεση φωτιά

Σοκ προκάλεσε η στυγερή δολοφονία του ζευγαριού στην Κύπρο τη 19η Απριλίου. Πλέον, τα στόματα άνοιξαν και η αστυνομία έφθασε στην εξιχνίαση του εγκλήματος, αφού ο 33χρονος Λοΐζος Τζιωνή ομολόγησε την πράξη του.
Ωστόσο, η κατάθεση της 21χρονης συντρόφου του προκάλεσε σοκ με τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που έδωσε για την «αρρωστημένη» σχέση της με τον δολοφόνο αλλά και τη σεξουαλική κακοποίηση που δέχθηκε.

Όπως είπε στην κατάθεσή της, μόλις τελείωσε το σχολείο, γράφτηκε σε κολέγιο ξεκίνησε να εργάζεται σε μπαράκι της Αγίας Νάπας, ώστε να εξασφαλίζει ένα επιπλέον εισόδημα, αφού προέρχεται από φτωχή οικογένεια. Εκεί γνώρισε και τον Λοΐζο Τζιωνή, ο οποίος δούλευε στο ίδιο μαγαζί.
Γρήγορα σύναψαν δεσμό και η 21χρονη άφησε το κολέγιο για να συζήσει μαζί του. Όπως εξιστορεί στα αρχικά στάδια της σχέσης ήταν σωστός απέναντί της. Εντούτοις, στη συνέχεια ξεκίνησε να κάνει χρήση ναρκωτικών και εκεί άρχισε η αντίστροφη μέτρηση.
Η 21χρονη ισχυρίστηκε ότι η συμπεριφορά του Τζιωνή είχε αλλάξει και έγινε επιθετικός. Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις την κακοποιούσε τόσο σεξουαλικά όσο και ψυχολογικά. Επιπλέον, είπε ότι παρόλο που υποφέρει από σοβαρή πάθηση τύγχανε κακομεταχείρισης ακόμα και σε στιγμές που οι πόνοι από την ασθένειά της ήταν ανυπόφοροι.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι τον τελευταίο καιρό ο σύντροφός της είχε αρχίσει να μεταφέρει στο σπίτι και αντικείμενα, όπως το ξίφος και το ρόπαλο που βρέθηκαν στη σκηνή του εγκλήματος. Γεγονός που της προκαλούσε φόβο ενώ δεν τολμούσε, αν και το ήθελε, να διακόψει τη σχέση της με τον Τζιωνή.
Επιπρόσθετα, η 21χρονη ανέφερε στους ανακριτές ότι ο 33χρονος είχε τρυπήσει μέχρι και τα τέσσερα λάστιχα του οχήματός της για να μη μετακινείται.
Επίσης, στην κατάθεσή της δήλωσε ότι οι δυο τους επέστρεψαν στη σκηνή του εγκλήματος, αφού η 21χρονη δεν πίστευε στα λεγόμενα του συντρόφου της ότι σκότωσε το ζεύγος. Εκείνος, για να της το αποδείξει, τη μετέφερε με το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε στην περιοχή. Όταν την επέτρεψε στο σημείο, εκεί ήταν ήδη η αστυνομία και έτσι αποχώρησαν.

Πηγή: Πολίτης

Exit mobile version