Site icon Hallocy

Χαμός στο δικαστήριο: Ερώτηση βόμβα της υπεράσπισης στον ανακριτή και το «Να προσέχεις τον εαυτό σου καμάρι μου…».

νατροπές έρχονται καθώς περνούν οι μέρες στο κελί για τους 4 υπόπτους αναφορικά με το διπλό φονικό της Ζαλόγγου 7, στον Στρόβολο.
Ήδη, όπως έχει γίνει γνωστό, από την περασμένη Παρασκευή ο 33χρονος Λοΐζος Τζιωνής ομολόγησε τη διάπραξη του στυγερού εγκλήματος. Οι λοιποί 3 συλληφθέντες κατονόμασαν ουσιαστικά ως ηθικό και φυσικό αυτουργό του εγκλήματος τον Τζιωνή, δίδοντας διάφορες εκδοχές αναφορικά με τη δική τους εμπλοκή.

Σήμερα, Δευτέρα, το Δικαστήριο ανανέωσε το διάταγμα προσωποκράτησης του 22χρονου, στον οποίο αποδίδεται ο ρόλος του συνεργού του 33χρονου, καθώς επίσης και του ανθρώπου ο οποίος μπήκε στο σπίτι του ζεύγους το μοιραίο εκείνο βράδυ.

Εντός της αίθουσας του Δικαστηρίου βρίσκονταν και σήμερα αρκετοί εκπρόσωποι των Μέσων, καθώς και οικείο πρόσωπο του 22χρονου. Το εν λόγω πρόσωπο, κατά την έξοδο του νεαρού από το Δικαστήριο αφότου έληξε η διαδικασία, τον αγκάλιασε και τον φίλησε, λέγοντάς του να «προσέχεις τον εαυτό σου καμάρι μου…».

Εντύπωση προκάλεσε η στιγμή που τον λόγο έλαβε μια εκ των δυο συνηγόρων υπεράσπισης του 22χρονου, η οποία ρώτησε τον επικεφαλής της ανακριτικής ομάδας Κουμέττο Κουμέττου αν είναι αλήθεια ή όχι ότι ο νεαρός έλαβε νομική συμβουλή προκειμένου να συνεργάζεται με τις Αρχές. Εις απάντησή της, ο κ. Κουμέττου ανέφερε ότι δεν γνωρίζει αν έλαβε ή όχι νομική συμβουλή, γνωρίζει, όμως, ότι προτού εκπροσωπηθεί από δικηγόρους συνεργαζόταν, σε αντίθεση με τώρα, που δεν εμφανίζεται συνεργάσιμος με τις Αρχές.Ο 22χρονος υπέδειξε κατά το διαρρεύσαν 8ήμερο στους ανακριτές, πού έκρυψε τα παπούτσια που φορούσε το βράδυ εκείνο καθώς και τα ρούχα. Τα ρούχα, ωστόσο, τα οποία υποδείχθηκε ότι βρίσκονταν σε κάλαθο στο πάρκο του Αγίου Δημητρίου δεν εντοπίστηκαν, σύμφωνα με τον Υπαστυνόμο.

Σημειώνεται, επίσης, ότι μεταξύ των ημερομηνιών 1 και 2 Μαΐου, ο νεαρός ανακρίθηκε γραπτώς και προέβαλε άλλους ισχυρισμούς από τους αρχικούς του, ισχυρισμοί οι οποίοι διερευνώνται.

Πηγή: Sigmalive.com

Exit mobile version