Site icon Hallocy

Η Μελάνια Τραμπ δεν μένει στον Λευκό Οίκο, αλλά με τους γονείς και τον γιο της

Οι κοινές τους εμφανίσεις είναι ελάχιστες και συνήθως περιορίζονται σε επίσημες εκδηλώσεις – «Αστικό μύθο», χαρακτηρίζουν οι βοηθοί της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ τις φήμες
«Αστικό μύθο», χαρακτηρίζουν οι βοηθοί της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ τις φήμες πως η Μελάνια Τραμπ δεν κατοικεί μαζί με τον πλανητάρχη στον Λευκό Οίκο.

«Ο Αμερικανός πρόεδρος και η Μελάνια Τραμπ έχουν ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες και ξεχωριστές ζωές. Περνούν πολύ λίγο ή καθόλου χρόνο μαζί», αποκάλυψε φίλος του Ντόναλντ Τραμπ στην εφημερίδα Washington Post. Εκείνος σηκώνεται στις 5:30 το πρωί (τοπική ώρα), βλέπει τηλεόραση και γράφει tweets στους αντιπάλους του ενώ εκείνη ετοιμάζει τον 12χρονο γιο της Μπάρον για το σχολείο και ελέγχει αν έχει βάλει μέσα στο σακίδιό του τις εργασίες του.

Η Μελάνια Τραμπ έχει μέχρι σήμερα μείνει σιωπηλή στο ξέσπασμα του σκανδάλου της σχέσης του συζύγου της με την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, όταν η ίδια ήταν έγκυος στον Μπάρον και μόλις την Δευτέρα άρχισε να «κτίζει» το δικό της προφίλ, ξεχωριστά από εκείνο του 71χρονου πλανητάρχη, οργανώνοντας στον Λευκό Οίκο μια συνέντευξη Τύπου για τις πρωτοβουλίες που θα λάβει ως Πρώτη Κυρία σε θέματα που αφορούν την ευημερία των παιδιών.

«Όλο αυτό το διάστημα το ενδιαφέρον της έχει επικεντρωθεί στα παιδιά και αυτή η πρωτοβουλία έχει στόχο να επισημοποιήσει ποιος θα είναι ο ρόλος της για τα επόμενα τρία με επτά χρόνια», δήλωσε η Στέφανι Γκρίσχαμ, εκπρόσωπος Τύπου της Μελάνια Τραμπ. Η Γκρίσχαμ μίλησε, επίσης, για την «επίμονη φήμη» πως η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ δεν κατοικεί με τον σύζυγό της στον Λευκό Οίκο, αλλά μένει μαζί με τους γονείς της σε κατοικία κοντά στο σχολείο του Μπάρον.

«Είναι 1.000% ψέμα, γελάμε με αυτό όλη την ώρα», ανέφερε η Γκρίσχαμ ενώ η γραμματέας του Λευκού Οίκου Ρίκι Νισέτα Λόϊντ χαρακτήρισε «αστικό μύθο» την φήμη πως η 48χρονη Μελάνια δεν ζει μαζί με τον πλανητάρχη. Πάντως, όπως δήλωσε φίλος του ζευγαριού στην Washington Post, το γεγονός πως η Μελάνια μετά την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ δεν τον ακολούθησε στην Ουάσινγκτον αλλά έμεινε έξι μήνες στη Νέα Υόρκη, μέχρι ο Μπάρον να ολοκληρώσει τη σχολική χρονιά, ήταν για εκείνη ένα «μειονέκτημα». Ο Λευκός Οίκος είχε ήδη βρει τους ρυθμούς του, όταν η Μελάνια μετακόμισε πλέον στην προεδρική κατοικία και μέλη από το προσωπικό του γραφείου της Πρώτης Κυρίας είχαν μεταφερθεί στην Δυτική Πτέρυγα του Λευκού Οίκου για να στηρίξουν την Ιβάνκα Τραμπ, την κόρη του Αμερικανού προέδρου, που στο μεταξύ εκτελούσε χρέη Πρώτης Κυρίας.

Αυτή την στιγμή το γραφείο της Μελάνια Τραμπ απασχολεί δέκα άτομα ενώ η πρώην Πρώτη Κυρία, Μισέλ Ομπάμα, απασχολούσε τον διπλάσιο αριθμό προσωπικού.

Exit mobile version